INSTAGRAM

tiistai 6. lokakuuta 2015

YLLÄRIJUTTUJA

xoxo SS & SN
Tässä kuussa päästiin taas järkkäilemään yllätyksiä, kun meidän rakas Eve täytti kahdeksantoista. Jo viikkoja takaperin varasimme bussiliput ja hieman riskillä yhden huoneiston, joka sittemmin osoittautui varsin näppäräksi vaihtoehdoksi (sijaintia lukuunottamatta). Päivän varrelle oli suunniteltu erinäisiä yllätyksiä joista ensimmäinen oli se, että ylipäätänsä ollaan lähdössä jonnekkin. Seuraavana sitten ruokapaikka ja huippuna Even poikaystävä joka saapui lahja käsissään kämpälle. Siinä tais päästä sankarilla itku ja meillä aika vahva fiilis siitä, että taidettiin onnistua.
Minä (Siiri S)  menin siis perjantaina Evelle yöksi ja aikaisin aamulla oli tarkoitus mennä erääseen ystävämyyntiin. Sanoin jopa että laitan herätyksen ja muuta, tarkoituksena nukkua vähän pidempään, Helsinkiin lähtö odotti nimittäin vasta yhdeltätoista. Meidän aamuvirkku nosti päänsä kuitenkin jo kahdeksalta ja ilmoitti ettei millään keretä ystävämyyntiin mikäli ei ruvettaisi jo valmistautumaan. Sanoin sitten ettei me olla mihinkään myynteihin menossa ja käskin Eveä pakkaamaan laukkuun kaiken mitä yhden yön reissu vaatii. Yllätys paistoi kyllä kasvoilta ja koko aamu meni jännittäessä. Ennen yhtätoista laitettiin Even silmille huivi ja hypättiin Sannin kyytiin. Muut kyytiläiset piti suunsa kiinni ja annettiin Even ihan rauhassa arvuutella määränpäätä. Se selvisi kyllä aika pian bussipysäkillä ja perillä Helsingissä hoidettiin yöpymisjutut pois alta, jonka jälkeen oli vuorossa ruokailu. Kämpälle päästiin majoittumaan kuuden maissa ja aika pian Otto pamahtikin ovesta sisään. Eve siis eli siinä uskossa ettei Otto olisi saanut vapaata armeijasta, joten yllätys oli näkemisen arvoinen. Loppuilta menikin juhliessa meidän rakasta synttärisankaria. Onnea vielä Evelle! 
 Siiri S onnistui myös kadottamaan kännykkänsä siinä tohinassa, joten älkää ihmetelkö viikon hiljaiseloa snäpin ja instan puolella. Uusi kännykkä tulee maanantaina ja samana päivänä otetaan suunnaksi Rodos. Joten tästä muutaman päivän tauosta huolimatta suosittelen, että käytte lisäämässä meidät noissa sosiaalisissa medioissa. Konetta ei nimittäin oteta reissulle mukaan, mutta luvataan päivittää snapchattia sekä instagramia aina vain kun mahdollista!
 Ps. Jos missasit heinäkuun yllärisynttärit Siiri N'lle niin kurkkaa postaus TÄÄLTÄ!

1 kommentti: