INSTAGRAM

maanantai 12. lokakuuta 2015

SHORT HAIR, DON`T CARE

xoxo SN
Hellurei ja hellät tunteet! Meillä koittaa tänään illalla lähtö Rodokselle. En oo vielläkään sitä sisäistänyt kunnolla. Justhan me mietittiin, että vielä 40 päivää lähtöön yms.. Aika menee hullun nopeasti, mutta onneksi kaikilla menee samaa tahtia :---D Jos teillä on antaa viime hetken vinkkejä Rodokselle yleensäkin taikka Tukholmassa shoppailuun, otetaan niitä ilomielin vastaan!

Nämä kuvat käytiin Mallan kanssa kuvailemassa ja löydettiinkin ihan sika magee paikka, sinne on pakko päästä vielä joskus uudestaankin! Mitä mieltä te olette kuvista? Oli pakko päästä kameran eteen uusien, taas lyhennettyjen hiuksien kanssa, TYKKÄÄN ja paljon, mielipiteitä? Kuvailujen ja pakollisen kuuman kaakaon jälkeen otettiin pari autoa matkaan ja napattiin kaverit keskustasta ja suunnattiin Evelle juhlistamaan vielä hänen synttäreitä. Toimin kuitenkin kuskina, jolloin siirryin kotiin, kun muut lähti baariin. Ihan kiva näinkin päin välillä :-)
Hiljainen viikko on tulossa muuten blogin puolella, mutta lisätkääpä snapchatissä ja seurailkaa instagramissa (siiriniemi, siiiriiis), sillä niihin tulee varmasti oikein olan takaa päivitystä! Palaillaan reissun jälkeen matkakuvien kera, ihanaa viikon alkua!

Ja heei!! Käykäähän ihanat äänestämässä meidän blogia TÄÄLLÄ, jos yhtään meidän höpinät ovat kiinnostaneet! Kiitokset jo etukäteen

No Comments Yet, Leave Yours!