INSTAGRAM

lauantai 24. lokakuuta 2015

LINDOS

xoxo SN & SS
Päätettiin vuokrata skootteri yhdeksi päiväksi, mikä osottautui erittäin hyväksi vaihtoehdoksi, jonka takia hommattiin sellainen vielä 3 lisäpäiväksi. Suositellaan ehdottomasti sellaista! Liikenne ei kylläkään ole täysin kuin Suomessa, mutta jos on tottunut ton tyyliseen liikenteeseen (esim. Espanjassa samantyyppinen), niin ei muutakuin skootterin selkään! Sillä oli älyttömän helppo liikkua paikasta toiseen.

Suunnattiin ensimmäiseksi Lindokseen, minne meidän pikku prutputtajalla matka taisi kestää about tunnin.. Jäätiin ihanalle rannalle makoilemaan, enne varsinaista Lindoksen ydintä. Nälkä kuitenkin iski aikas pian ja jatkettiin matkaa käppäillen pikku kylän söpöillä kujilla. Ravintoloista löytyi tosi paljon valinnanvaraa, mutta päädyttiin raflaan, missä päästiin katolle syömään, valkoisten talojen ympäröimään näkymään :-) Kierreltiin söpöjä kauppoja, uitiin kirkkassa vedessä ja nautittiin ihanista maisemista, sekä loputtomasta auringonlämmöstä.

Onko teillä kokemuksia tosta paikasta? Meillä jäi Lindoksen linna kokematta, mutta jääpähän jotain seuraavalla kerralle haha ;---)

4 kommenttia:

 1. Oijoi, ihanan kesäisiä kuvia! Tuli ihan matkakuume tätä postausta lukiessa :)

  Minttu Viennetta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin uskoa, sillä mullakin tuli näitä selaillessa taas semmonen fiilis, että matka lämpöön kävisi oikein hyvin! :-)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Mä oon ollut kans Lindoksella,ihan älyttömän kaunis paikka vaikka siellä ei kauaa oltukaan. Toi skootterin vuokraaminen kuulostaa niin hauskalta,pitäis varmaan ens kerralla kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset :-) Ei mekään kauaa siellä oltu, kuitenkin suht. pieni paikka, mutta älyttömän söpö!! Se oli kyllä ihan sika kivaa! Näki jotenkin paljon enemmän saarta, kun pääsi omien menojen mukaan pörräilemään :-)

   Poista