INSTAGRAM

perjantai 27. helmikuuta 2015

WANHAT 2015

xoxo SN
Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö? Vaikka tästä tapahtumasta on jo kulunut jonkin aikaa, halusin silti tulla jakamaan yhdestä elämäni ikimuistoisimmista päivistä tännekkin. Kyseessähän on (niinkuin otsikostakin voi päätellä) on meidän koulun vanhojen tanssit. Pahoittelut huonolaatusista kuvista; tanssisali oli tosi huonosti valotettu ja kattokruunu hohti keltaiseen..
Tanssimme alkoi jo torstaina VPK:n talolla sukulaisillemme ja ystävillemme tanssahdellen. Ennen paikalla menoa oli kuitenkin laitettava hiukset, meikki ja kynnet kuntoon, sekä kiskottava mekko päälle. Vaikka mielestäni aloin laittautumaan ajoissa, niin silti tuli hirmuinen kiire ja lähtö venyi.. Ehdin kuitenkin paikalle ajoissa ja aluksi otettiinkin kuvat, meidän koko tanssiryhmästä. Tanssit alkoivat noin klo 17 aikoihin ja porukkaa lappasikin sisään oikein urakalla. Tanssit sujui hyvin, meidän porukassa olevista pienistä mokista huolimatta. Ne ainakin nauratti ihmisiä, eihän noita liian vakavaksi pidä vetää :-D Ongelmia syntyi myös mekon kanssa, sitä sai kokoajan olla nostelemassa.. Se saattoi johtua siitä että mekon laitossa tuli niin kova kiire.. Mutta kuitenkin parhaan tanssiparin kanssa sujui päivä/ilta tosi kivasti. Tanssahtelujen jälkeen matka jatkui vielä Juliniaan, mikä oli varattu meidän ryhmille illallis paikaksi. Ilta venyi lopulta yömyöhään saakka, minkä huomasin seuraavana päivänä, kun herätys soi kello 6...
Perjantaina tanssit alkoivat meidän lukion oppilaille/opettajille 9 jälkeen. Ne loppuivat jo ennen 12 ja siinä kuvailtiin jonkun aikaa, syötiin ja nautittiin tästä prinsessapäivästä. Minä ja parini, sekä pari muuta kaveriamme oltiin ilmottauduttu vapaaehtoisiksi tanssimaan vanhainkotiin. Sinne siis suunnattiin pienien taxi ongelmien jälkeen. Oli niin ihana nähdä ne iloiset mummelit ja pappelit, kun saavuttiin isot mekot ja frakit päällä paikalle.
Illalla suunnattiin vielä mitä mahtavimmalla porukalla Sannille viettämään iltaa ja se ilta kuluikin lähinnä väsyneenä tanssimisena/laulamisena ja ihan vain löhöillessä :-D Seuraavana aamuna olikin sitten SE PÄIVÄ. Kyseessähän oli siis vanhojen risteily. Aamulaivalla lähdettiin ja vietettiin ikimuistoinen laivareissu aivan tajuttoman hauskassa seurassa! Tutustuin moneen uuteen ihmiseen ja en maltakkaan edes odottaa abi-risteilyä, sun muita tapahtumia yhdessä tän jengin kanssa :-) Voisin katsoa, jos tekisin noista risteilyn kännykkäkuvista jonkinnäköistä postausta?
Vaikka nä kolme päivää olikin ihan älyttömän rankkoja, niin kaikki sujui loppu peleissä just niin ku pitikin. Oon niin iloinen tällä hetkellä!!! Yksi mun lukioni kohokohdista on nyt ohi, mutta se oli just sellainen kun odotinkin. Kiitos parhaan tanssiparin, ihanien ystävien, sekä tietysti perheen ketä auttoi mua kaikin puolin<3 #kiiitollinensiunattuonnellinen

No Comments Yet, Leave Yours!