INSTAGRAM

sunnuntai 2. marraskuuta 2014

SOME OUTFIT

Olisi tehnyt mieli toivottaa teille aurinkoista sunnuntaita, noh ehkä en sittenkään kun vilkasin ulos. Tässä taas yksi elävä todiste miksi en odottanut yhtään syksyn/talven alkua. Suomessa se on hetken sitä ihanaa ruskan aikaa, sitten se muuttuu vetiseksi sumusääksi. Ähhh. Huomaa myös heti, että asukuvailujen intokin alkaa hiipumaan. Ulkona alkaa vain tulemaan niin kylmä, että siellä ei hirveesti tekisi mieli seiskoskella.. Oonpas positiivinen tänään :----)

Oon siis oikeasti. Oon tosi onnellinen tällä hetkellä. Viime viikko oli tekemistä täynnä ja sen kruunasikin perjantain halloween. Koulussa aloitettiin tyttöjen kanssa halloweenin vietto pukeutumalla kouluun opettajiksi. Oli kyllä hauskaa, niin meillä, opettajilla ja varmasti muilla oppilaillakin meitä katsoessa :-D Tämän horror juhlan juhliminen jatkui myös illalla, kun suunnattiin Crissen ja Even kanssa Tehotyttöinä kavereiden järjestämiin halloween juhliin.

Siinä olisi pikaiset kuulumiset. Alla olevat kuvat käytiin napsasemassa Ceen kanssa tiistaina ennen kahvitteluhetkeä. Tuon tytön kanssa aina vain niin super ihanaa ja rentoa♥ Niin ja noi popot. Ah pure love sanoisinko. Esittelin koneelta yhden bloggaajan samalaisia kenkiä äitille ja miettisin että haluisin niin tuollaiset itselleni. Noh äiti sanoikin, että hänellä on tuollaiset varastossa. Arvatkaa juoksinko into piukassa niitä hakemaan ja vielä ihan täydellisen kokoisetkin. So happy! Vähän on kuluneet, mutta eipä se mua juurikaan haittaa, itse olisin varmaan ne tuhonnut kuitenkin.. En oikeesti.
Hei muuten 500 kirjautuneen lukijan raja on kohta ylittymässä, onko teillä mitään postausehdotuksia? Otetaan meinaan mielellämme vastaan, joten antakaa tulla!!!

XOXO SN

18 kommenttia:

 1. I-h-a-n-a asu! Rakastan sun housuja ja neuletakkia ;----)

  VastaaPoista
 2. Superkivat noi kengät ja asu:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiiitos sulle ihana :-) noi kengät on kyllä kivat, odotan oikeen että pääsen yhdistelemään niitä erilaisiin, vähän kylmempien säidenkin asuihin!

   Poista
 3. Siiis noi kengät<3 Ja muutenkin oot tosi kaunis näissä kuvissa!

  VastaaPoista
 4. vau siiri ihan sairaan ihana toi asu ! <3

  VastaaPoista
 5. Onko noi timberlandit ?

  VastaaPoista
 6. aivan ihana asu !! farkut ja noi kengät, huh<3
  http://fash1ontherapy.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Nätti asu :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista