INSTAGRAM

keskiviikko 22. lokakuuta 2014

ELVIS PRESLEY

Tehtiin tosiaan pieni visiitti Gracelandiin, eli Elvis Presleyn museoituu kotiin. Reissu oli sinänsä tosi nostalginen, koska oon käynyt kyseisessä paikassa aikasemminkin kymmenisen vuotta sitten ja muistin joitain yksityiskohtia. Myöhemmin käytiin myös Sun studiolla missä Elvis aikoinaan nauhotti ensimmäiset laulunsa. Kaikenkaikkiaan ihan uskomattoman ihana päivä, varsinkin sitten kun päästiin vihdoin kuudelta syömään sen seitsemän tunnin jatkuvan kävelyn päätteeksi... 

Tänä aamuna jatkettiin matkaa Nashvillesta New Orleansiin ja täällä hotellissa istuskelen tälläkin hetkellä. On muuten ihan uskomattoman ihana hotelli ja kaupunki kaikin puolin mitä nyt tähän mennessä ollaan keretty näkemään. Täältä tulossa aivan varmasti lisää kuvia ja videota, täällä kun tullaan yöpymään ainakin kolme yötä.

XOXO SS

2 kommenttia:

  1. Löysin itseni tänne pitkän kaavan kautta, mutta tykkösin tosi paljon! Vaikka olenkin hiukkasen vanhempi, innostuin hurjasti näistä jenkki postauksista koska olen itse lähdössä sinne vuoden päästä vaihtoon:) Mahtava blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, kiitos tuhannesti ja ihanaa kun löysit ties tänne! Mihin päin USA'a oot lähdössä? :-)

      Poista