INSTAGRAM

lauantai 23. elokuuta 2014

CHEEK OLYMPIA STADIONILLA 22.8

HUUUUH! En oikeesti tiiä, mitä tähän kirjottaisin. En saa mun ajatuksia sanoiksi, sillä ihan oikeesti toi keikka oli jotain niin sanoinkuvailemattoman upeaa! Eilinen ja tää päivä oli kokonaisuudessaan ihan täydellisiä, kaikki meni just niin ku piti ja vielä melkeen paremminkin.

Lähdettiin eilen yhdeltä kohti Helsinkiä, otettiin ruuat mukaan mäkistä ja suunnistettiin hotellille. Heitettiin kamat sängyille, vähän valmistautumista ja eikun menoks Stadikalle! Hotellilta sinne, ei ollut melkeen kilometriäkään, joten matka sujuin nopeasti. Noin tunnin odottelun jälkeen, alettiin 6 maissa ottamaan ihmisiä sisään. Saatiin paikat permannolta ihan aidan läheltä (ihmisiä pari meidän edessä). Siinä venailtiin kaheksaan, kunnes lämppärinä toimiva JVG alkoi esiintymään. Siinä vaiheessa fiilis nousi jo ihan kattoon, varsinkin kun pojat soitti just ne parhaimmat biisit, mitä toivottiinkin.

Taas pientä odottelua.. Ja sitten!!!!! Cheek pomppaa lavalle ja ensimmäisenä revähtää käyntiin Sokka irti!!! Ahhh yleisö hullaantui (kuin myös me) aivan täysin ja fiilikset katossa!!!! Hän hoiti homman niiiin hyvin kotiin kuin olla vaan ja voi. Cheekin kanssa lavalla nähtiin myös: MG, Uniikki, Elastinen, Ille, Tomi Sipikari, Erin, Diandra, Katri Helena, Jonne Aaron, Jussi69, Samuli Edelmann, Sami Saari, Jukka Poika, Sanni ja JVG (voi olla, että joku puuttui). Eli siis nähtiin läjäys muitakin artisteja.

Olin hymy huulilla varmaan koko esityksen ajan, paitsi parissa kohtaa oikeesti ihan tippa linssissä. Hän puhui lavalla hyvin ja vaikutti oikeesti tarkottavansa jokaista sanaansa. Siitä näki, että hän on kiitollinen siihen, mihin hän on päässyt...Esityksen jälkeen, ääni poissa ja jalat huutaen hoosiannaa, käppäiltiin väkijoukun keskellä subiin ja sitten hotellille puolikuolleina. Oli tarkotus lähteä vielä jonnekkin, mutta arvatkaapa vaan jaksoiko kukaan, NO EI :-D

Aamulla herättyä nautittiin ihana hotelliaamupala ja luovutettiin huone klo 12. Käytiin tekemässä pakolliset shoppailut ja saatiinkin kierrettyä kaikki paikat mitkä haluttiinkin. Nautittiin starbucksin juomat (turku turistit), kun yhtäkkiä huomattiinkin, että bussi lähtee tunnin päästä. Eihän siinä enää ehtinyt minnekkään ravintolaan mennä syömään, joten syötiin vain bagelit ja mentiin hymy huulilla bussiin.
Tässä kuitenkin parit kuvat mitkä napsastiin:
Tällä kertaa tulikin aikasta paljon tesktiä, kun kerrankin pääsin vauhtiin, hahah! Palaillaan ensiviikolla, toivottavasti asujen parissa.

XOXO SN

No Comments Yet, Leave Yours!