INSTAGRAM

maanantai 14. heinäkuuta 2014

28 DAYS LEFT

Alle kuukaus, tasan 28 päivää aikaa mun lähtöön, tunteja ja minuutteja en oo vielä lähtenyt laskemaan, mutta pian vois ruveta niitäkin.. :D En ole saanut yhtäkään kunnon postausta valmiiksi tulevasta USA'n matkasta, johtuen siitä ettei mulla oikein ole mitään uutta kerrottavaa. Jotenkin voisin kuitenkin koittaa valaista teillekkin tulevaa.. Lähdetään siis puoleksi vuodeksi Amerikkaan siskon ja vanhempien kanssa heidän työn perässä, mutta senhän te jo suurin osa tiesitte. Viisumit on hommattu, kämppä on vuokrattu, lennot on varattu, koulu on varmistettu, vakuutukset on kunnossa ja ostettiimpa uus matkalaukkukin. Enää täytyy vain nousta koneeseen ja heittää hetken hyvästit Suomelle jonka jälkeen meidän täytyy paikanpäällä vielä vuokrata auto ennen kun kaikki on hoidossa. 

Meidän lento lähtee 11. päivä elokuuta Tukholman ja Chicagon kautta Kentuckyyn, Lexingtoniin. Toi kaupunki on vähän yli puolet Turkua isompi ja mun mielestä just hyvän kokonen yliopisto- ja heppakaupunki mistä löytyy kaikki tärkeimmät ketjukaupat (Vs, urban outfitters, forever 21 jne..) sekä useita high schooleja joista meille on asuinpaikan mukaan jo varmistunut yksi. 12 päivä mennään heti tekemään kaikki valinnat sun muut koululle ja 13 päivä alkaakin jo opiskelu kokonaan uudessa ympäristössä. Paljon ei siis jää aikaa mietiskelyyn ja oleskeluun ennen kun arki jo lähtee (toivottavasti) rullaamaan.
Asutaan toi aika siis 12 ja 6 kk vuokrille tarkoitetussa valmiiksi kalustetussa rivi/-omakotitalossa vähän kauempana keskustasta. Se on ehkä noin korttelin kokoinen alue johon sisältyy myös 24h respa ja kaikkia mukavuuksia kuten yhteiset grillikatokset ja uima-allas, kuntosali ja tenniskenttä jotka on tarkoitettu kaikkien asukkaiden käyttöön. Tota odottelenkin tässä suurella innolla kaiken muun ohella. 

Bannerin vaihdos tapahtuu siis tässä vaiheessa ja tulee kestämään sen puoli vuotta. Tämän meille loihti ihana Anna jonka blogiin TÄSTÄ, tuli just sellanen kun mun päässä kuvittelin enkä vois parempaa edes toivoa. 
Meillä on paljon suunnitelmia tolle puolelle vuodelle, mutta ei hirveästi mitään pitävää vielä. South Carolinassa tullaan ainakin käymään sillä siellä asuu meidän tuttuja ja syyslomalla saadaan meidän tuttavaperhe kylään pariksi viikoksi, jolloin ois tarkoitus käydä vähän kiertelemässä lähiosavaltioita. Uudenvuoden paikkeilla ollaan menossa Floridaan, ajellaan luultavasti kärkeen ja pysähdytään ainakin Miamissa sillä Siiri N'än perhe on siellä samaan aikaan ja vietetään heidän kanssa jonkun aikaa siellä (Arvatkaa vaan kuinka paljon tätä odotan!!). Muut suunnitelman tulee teidänkin tietoon aivan varmasti kun ne on ajankohtaisia ja valmiina toteutettaviksi. 
Tota matkaa ennen meillä on kuitenkin hurja määrä tavaraa pakattavana, eikä vain matkalaukkuihin vaan koko meidän kämpän tavarat tullaan siirtämään, sillä meille tulee putki- keittiö ja vessaremppa sillä välin kun ollaan tuolla lätäkön toisella puolen. 

Tässä tulikin aika paljon käytännön tietoa, vähän suunnitelmia sun muuta, mutta tuun varmaankin kertomaan vielä erikseen fiiliksiä yms, koska tiedän että unohdin jotakin! Päätin kuitenkin ottaa asian näkyvämmin esille nyt kun lähtö alkaa jo tuntua melkein käsillä kosketeltavalta ja pikkuhiljaa alkaa valumaan tännekkin juttua asiasta. Kysyäkkin toki saa jos jotain on!

XOXO SS

6 kommenttia:

 1. Banneri on kyl tosi hieno! Ja mahtavaa reissua sinne, kuulostaa kyl tosi hyvältä. Oon kyl vähän kade noista uima-altaasta ja kuntosalista, ja noi kaikki kaupat jne... ♥

  VastaaPoista
 2. Varmaan jännää lähteä puoleksi vuodeksi amerikkaan :o ja tosta töiden poerässä amerikkaan lauseesta tuli mieleen joku historia :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no juu kyllähän toi pikkasen jännittää! :D

   Poista