INSTAGRAM

perjantai 24. tammikuuta 2014

BASEBALL JACKET

Heippodei! Tänään oli ensimmäinen koe tän jakson kursseista, ja se oli siis musiikki. Voi kuulostaa helpolta aineelta, mutta meillä oli siinä loppujen lopuksi aika paljon osattavaa + 10 klassista musiikkia, jotka mun korvaan kuulosti aivan samaltaXD Ja osa niiden säveltäjistäkin oli aivan siansaksaa mulle.
Ensviikolla alkaa tiistaina kuitenkin varsinainen koeviikko, niin kuin Siiri edellisessä postauksessa mainitsikin, niin uskon että mun puolelta tulee pieni hiljaisuus täällä blogin puolella. Syy siihen yksinkertaisesti se, että oon aiiiiivan pihalla jokaisesta aineesta mitä mulla on, niimpä päiväni kuluu kirjat kädessä ja karkkipussi sylissä, heheh.

Anyway alempana näkyy parit kuvat jotka napsasin ja siinä näette myös mun uuden baseball takin. Ostin sen silloin Puolasta (näkyi myös ostostenesittely videolla) ja tässä näätte sen vähän paremmin sitten! Kokeilin myös pitkästä aikaa vähän tummempaa huuliin, Mitäs tykkäätte takista ja huulista? Ainiin älkää välittäkö tuosta mun kädestä, häiritsee itseänikin aika sairaasti..
VIETTÄKÄÄ MAHTAVA VIIKONLOPPU ! XOXO SN

4 kommenttia:

 1. Tykkään molemmista! Kivan matta toi puna, sopii sulle tosi hyvin:)

  VastaaPoista
 2. mikä tossa kädessä vikana oli? :D nätti takki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis ku joka kuvassa tollee ylhäällä tai noin :D ja kiitoos!:)

   Poista