INSTAGRAM

maanantai 11. marraskuuta 2013

It hit me like a heart attack

Kivaa maanantaita kaikille? Miten teidän viikko on lähtenyt käyntiin? Mun ei ihan niin pirteästi kuin olisin odottanut, mutta eikai sellasta voi näin maanantaina odottaakaan, haha. Suunnittelleissa oli nähdä kaveria, mutta sillä olikin koulujutut esteenä.. Joten päädyin kotiin koneen ja telkkarin äärelle. Koitan saada koulujutut tehtyä nyt ennen kuin menen rentoutumaan saunaan ja laittamaan lämmintä teetä meinaan oon kokoajan ihan jäässä hrr.

Niinkuin varmaan huomasitte multa ei tullut isänpäivä postausta koska siiri hoisi sen homman ja näätte muutenkin niin monessa muussa blogissa sitä samaa niin päätin jättää sen sitte välistä:D

Huomenna mennäänkin sitten tyttöjen kanssa ostamaan junaliput lauantaille ja sen jälkeen vielä Siirin kanss. Pitäisi myös aloittaa kokeisiin valmistautuminen, meinaa se lähestyy uhkaavasti ja mulla on aika pahat aineet odottamassa mm. mantsa ja hissa.
Tässä kuitenkin päivän asua:

Good monday for everyone! I was planned to meet my friend today, but she had a schoolproject so she couldn`d. I have watched tv all day and soon I`m going to sauna and make some hot tea for myself. 
And as you guys can see, I didn`d make a post about father`s day, `cause siiri already made and i think we dont need couple of those, haha.
Tomorrow I`m going to buy a traintickets for the saturday and after that with siiri.
Here`s todays outfit and couple of pics from sunday. Have a nice week everyone!
 jacket Seppälä, neule Zara, volley hat & necklace Gina tricot, jeans Dr. denim, shoes Converse
xoxo sn

2 kommenttia:

  1. koska oot ostanu ton neuleen että onkohan niit vielä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. apua.. taisin ostaa sen tän vuoden alussa et en lupaa mitään että olis :/ kannattaa silti käydä tsekkaamassa!

      Poista