INSTAGRAM

lauantai 23. marraskuuta 2013

#EXAMWEEK n HUNGER GAME

Varmaan oottekin huomannut, meiltä molemmilta on tullut aika vähäisesti tuota postailua ja niin kuin otsikostakin näkee syy siihen on koeviikko! Oon koittanut miettiä, että jos en mene koneelle saan luetuksi, mutta ei se mulla ihan nyt niinkään ole mennyt :D Toivon vaan ihan hirmusesti että pääsisin noista kolmesta ekasta kokeesta läpi ja kolmeen seuraavaan pystyisin valmistautua enemmän. 
En ole saanut aikaiseksi kuvattua ja mun asut ovat olleet aika rentoja meinaan päälle vaan aamulla vetänyt velurihousut ja neuleen, joten niissä ei ihmeempää esittelemistä..
Päätin kuitenkin tulla ilmottaan, että elossa ollaan ja koitan kouluhommien loputtua panostaa tähän vähän enemmän. Siksi kysyisinkin onko teillä jotain erityisiä postauksia/videoita mitä haluaisitte nähdä? Koittaisin toteuttaa toiveitanne parhaani mukaan, mikäli teiltä sellaisia löytyy?!

Käytiin myös kattomassa tossa eilen uusin Nälkäpeli, elokuvastahan ei voi sanoa mitään negatiivista. Oli kyllä taas ihan älyn hyvä, joten jos joku ees harkitsee menevänsä katsomaan sitä suosittelen heti mennä varamaan liput! Tunnelman pilaajana oli kyllä pikkuset jonne meidän vieressä, ketkä hörppi es tasasin väliajoin ja tyyliin huusivat siellä, niin että koko sali luultavasti kuuli XD voi että kun voi ärsyttää tollaset `leffahäiriköjät`.

You have maybe seen that we don`t post so much, and the reason for that is that we both have examweek. It takes a lot of time, so I don`t have any good pictures or outfits, cause i have wore everyday velour pants and a sweater.
I decided to come to inform that I`m alive, haha. I promise that when my schoolworks are over, i make something special for you. So that`s why I want to hear what do you want to see, posts/videos?
We were also at movie yesterday watching Hunger games. I have no words to say how great movie it was, but I have one negative thought from movies and that`s three troublemaker boys, who talked so loud, that it almost ruined the movie.. 
xoxo SN

2 kommenttia: