INSTAGRAM

perjantai 15. marraskuuta 2013

AI SHOPPAILULLA MUKA TIENAA?!

Nyt postaillaankin taas yhteistyön merkeissä ja halutaan painottaa, että joka ikinen kerta kun tehään tälläsiä postauksia, niin luotetaan itekkin täysin kyseiseen palveluun tai tuotteeseen ja jaetaan tänne vain ja ainoastaan rehellisiä ja luotettavia tietoja sekä mielipiteitä!

Ja sitten itse asiaan. Ostohyvitys.fi on palvelu jonka avulla saat rahaa takaisin ostoksista joita olet sen kautta tehnyt. Se sisältää hurjan valikoiman nettikauppoja, kuten Nelly.com, sokos, apple, stadium, hotels.com ja 448 muuta. Se toimii bonusten tapaan, ostettuasi tuotteen palautuu määrätty summa takaisin tilillesi. Esimerkiksi ostaessasi 100:lla eurolla nellyltä jotain, niin saat 11,5 euroa takaisin. Eli periaatteessa saisit esimerkiksi tuotteet ilman toimituskuluja jos palautettu summa olisi sen verran. Rekisteröityminen ja palvelun käyttäminen on täysin ilmaista, etkä missään vaiheessa joudu maksamaan siitä ylimääräisiä kuluja.

ostohyvitysKun liityt palveluun meidän sivun kautta ja teet ensimmäiset ostoksesi, niin saat boonusten lisäksi ilmaisen fazerin suklaalevyn. Joten jos olet miettinyt esim joululahjojen hankkimista joistain nettisivustoista niin suositellaan ehdottomasti, että käyt vilkasemassa josko niitä löytyisi tuolta! Meidän kamppaniasivuille pääset TÄSTÄ.


Ihanaa viikonloppua puput, seuraavaksi postausta mitä luultavammin huomisesta kun lähdetään even ja crissen kanssa helsinkiin blogipäivään, luvassa siis mydayta!

xoxo SS & SN

2 kommenttia:

  1. oi vitsi! kattelin täs jo muutenki kaikkii nettikauppoi ku pitäis löytää joululahjoi mut onneks luin sun postauksen täs välis!! pitää mennä heti kattoo!!! :)

    VastaaPoista