INSTAGRAM

lauantai 20. heinäkuuta 2013

Viking Grace

Viikko leirillä vierähti suht. nopeasti monien tunteiden parissa, mutta kuitenkin ennen isoseksi lähtemistä oltiin koko suvun voimin laivalla viettämässä pappan 75-vuotis syntymäpäiviä. Ei siellä oikeestaan mitään ihmeellistä tapahtunut, perus laiva juttuja vaan. Tuli vaan syötyä aivan liikaa. Aamupalalla buffetissa vedettiin ensin oikein olan takaa ja sitten päivällä viellä päivällis buffettiin, tsiissus miten täynnä ihminen voi olla x)
Perjantai illalla tultiin kotiin takaisin ja seuraavana päivänä sitten pakkasin vaan kamppeet ja lähtö kohti Heinänokkaa Siirin kanssa. Sitä ennen ehtisin kuin ehtisinkin kuvata videota Espanjan ostoksista, mutta se meni vähän plörinäksi ja nyt mietiskelen että lisäänkö sitä ollenkaan tänne, mitä mieltä te olette?

xoxo SN

14 kommenttia:

 1. miks sul on pää aina tollee ärsyttävästi vinos:( häirittee..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jos ärsyttää niin ei tarvii kattoa, ja oon sanonut jo että menee automaattisesti. eikö ole mitään muuta kuvissa katottavaa kuin se että pää vähän vinossa??

   Poista
  2. kasvoja yleensäkin:-)

   Poista
  3. no harmi jos se häiritsee :)

   Poista
  4. hieman turhan tiuskien vastasit ylemmälle kommentoijalle, olisihan hän voinut esittää asian paljon epäasiallisemmin.. kieltämättä itseänikin asia häiritsee, kun kasvoja katsoo :)

   Poista
  5. jeps, siiri tuskin tarkoitti kommenttiaan ilkeäksi tai "tiuskaisevaksi" :)

   Poista
  6. Ehkä ei tarkottanut, mutta vaikutti siltä.. Pahoitteluni, sain sitten aivan väärän kuvan

   Poista
 2. Tee se ostospostaus! :)

  http://minttu-livewithoutlimits.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Koska gracella olit?

  VastaaPoista