INSTAGRAM

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

OH MY GOSH!

Hurjaa, tänään aamulla kävin bloggerissa (kännykällä koska mun kone on huollossa viruksen takii..) ja lukijamäärä oli 139, mutta ku iltapäivällä kävin uudestaan ni se oli yhtäkkiä kasvanu kuudella ja parin sekunnin päästä niitä lukijoita oli tullu siihen päälle vielä kaks lisää. Menin sit siirille tottakai heti, että mitää oot menny tekee ku noit lukijoit satelee ja se sit vakuutteli ettei oo mitään tehny ja totuus ilmeni sitte ku menin kattelemaan blogeja joita luetaan ja soikku oli maininnu meiät sen blogissa! Ihan sairaan siistiä ja halutaanki kiittää ihan jokasta uutta ja vanhaaki lukijaa, koska noita lukijoita tulee tälläki hetkellä kokoajan lisää ja sen lisäks tottakai iso kiitos soikulle! 
Eilen päätettiin siirin kanssa suunnata heti aamusta nokka kohti manhattanin kirppistä ja ekaa kertaa talven jälkeen tuli skootteri käyttöön! Se oli ihan sairaan ihanaa, tuli kesänen olo ja olin jo ihan unohtanu kuinka ihanalta se kypärä tuoksuu päässä! :D Mut muistakaa olla varovaisii jos otatte ne skootterit nyt jo käyttöön koska on liukasta ja hiekotukset vielä jäljellä! Vaikkakin tänään tuli taas lunta ni en sit tiiä kui paljo siel voi ees skootteirn kanssa mennä..
Ostin tommosen villakangastakin kahella eurolla, tossa kuvassa oon jo ehtiny sen leikata vähän lyhyemmäks, kun se oli niin hirveen pitkä, mut tollasena tykkään siitä ihan hirveesti! Samalla innostuin leikkaamaan tommoseen käyttämättömään raitapaitaan olkapäät auki, enkä oikeen vieläkään osaa päättää tykkäänkö vai en. Tää päivä on menny vaan fysiikkaa lukiessa, urheillessa ja telkkariki on ollu tossa päällä välillä. Ei muuta, kiiiitooos kaikille ja olkaa hirveen varovaisii! :)

14 kommenttia:

 1. jee teki turun suunnasta!:)

  VastaaPoista
 2. Hei teil on tosi kiva blogi ! Ja tosi valosat kuvat. Millä muokkaatte ne valosimmiksi ?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!:) muokataan kaikki kuvat photoscapella!

   Poista
 3. itekki löysin tän blogin soikun kautta, ja tää on tosi hyvä ja ootte kauniita(:

  VastaaPoista
 4. mikä sulla on tossa huulen alla ? :-) ja mikä meikkivoide sulla on käytössä ku saat sen peittymään niin hyvin ? ootte kummatki kauniita ! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ollu siinä nyt jo varmaan melkeen kuukauden, oli finni ainaki ennen nyt lähinnä tollanen ruma rupi.. :D ja en käytä meikkivoidetta, kun iho on kuitenki sen verran hyvä että puuterilinjoilla mennään, mutta saan tollaset yksittäiset rumat epäkohdat aina wetten wildin sillä paletilla peittoon! :) kiitos paljon!

   Poista
 5. voi vitsi kun ootte kauniita c:
  ja ihania nää teidänkin kuvat !

  VastaaPoista
 6. voitteko tehä semmosen "linkkaa blogisi, jos sinulla on alle 60 lukijaa" ? ja valitsette niistä n. 10 parasta

  ois tosi kiva!
  Ootte molemmat kauniita! :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tehtiin just toi "linkkaa blogisi" et ei tehdä ihan heti semmosta :/ mut pidetään mielessä! ;)

   Poista
 7. Voi ku ootte ihania! Aina! :3 Joo nyt mä sain itteäni niskasta ja tein mitä te sillon pyysitte! Mutta kauniita ja ihania ootte molemmat! Ja aivan ihana tää teijän blogi!

  VastaaPoista
 8. Haha voi kiitos ooot ihana!! <3

  VastaaPoista