INSTAGRAM

lauantai 11. tammikuuta 2014

GDANSKin shoppailureissu

Heippa heiiiiii! Viimeksi kirjoteltiin loman merkeissä, mutta nyt on jo yksi päivä koulua käyty. Mut postauksen aihe ei ole kuitenkaan se, vaan niin kuin otsikostakin selviää päättelemällä, niin kerron pikasesti mun shoppailumatkasta Puolaan.
Lähdettiin tosiaan maanantaina Gdanskiin ja lento meni älyttömän nopeasti, verrattuna muihin matkoihin tämä kesti vain vähä yli tunnin. Haettiin auto vuokraan ja suunnattiin hotellille, mikä sijaitsee aivan vanhan kaupungin vieressä, siis mitä parhaimmalla paikalla. Joen toisella puolella oli myös kaikki parhaimmat ravintolat kiven heiton päässä. Yllätyimme myös positiivisesti itse hotelliasuntoon vai miksi sitä pitäisi kutsua kun se oli melkein 70neliötä, koko huusholli.
Suuntasimme kuitenkin suoraan kaikki etsimään ravintolaa ja lopulta löydettiinkin sellainen mikä on yksi Puolan sadan parhaista ravintolaista. En oo oikeesti syöny ikinä niin hyvää pihviä ja annosta. Harmi vaan kun en muista sitä nimeä.. Mutta ehkä se muistuu vielä myöhemmin mieleen!
Seuraavana päivänä oltiin ostoskeskuksessa nimeltä Galeria Bałtycka. Sieltä sain suurimman osan ostoksista ja siellä myös vedettiin pirun hyvää aasialaista ruokaa nassuun. Nam! Viimeisellä kokonaisella päivällä käväistiin myös siellä uudestaan ja myös Madisonissa ja Manhattanilla. Ajettiin myös Sopottiin, mikä on sellanen tosi pitkä suuri ja suosittu ranta (kesäsin) ja siellä sijaitsee myös se Euroopan suurin puusilta, vai mikäs se nyt onkaan. Sinne ulos ei kunnolla päästy kuitenkaan käppäilemään, kun alkoi siinä sitte meiän tuurilla satamaan. Kyllähän se harmitti, mutta kello oli siinä vaiheessa jo niin paljon niin otettiin nokka kohti ravintoloita.
Viimeisenä päivänä olikin sitte paluu päivä kotiin takaisin ja arjen pariin. Lento oli kymmenen jälkeen, mutta käytiin kuitenkin syömässä sitä ennen aamupalat ja sitten koneeseen ja tunnin lennolla takaisin Turkuun ja hakemaan Sakke hoidosta.

Loma oli kaikin puolin hirmu kiva ja tein mielestäni aika hyviä löytöjä! Niistä myöhemmin lisää. Haluutteko muuten ostokset videolla vai kuvina? Onnistuttiin käymään Starbuckissa myös joka päivä ja mun uudeksi lemppariksi syntyi ihana Mocha frabuccino.


Kuvia kertyi myös matkan varrelta aivan järkyttävästi, mutta mut tuntien se on ihan normaalia, haha! Mutta vaihteeksi teillekkin pidempää postausta ja enemmän kuvia, toivottavati tykkäätte.
Nyt pakko mennä nukkumaan, koska tämäkin postaus varmaan täynnä kirjotusvirheitä. 
Huomenna sitten Siirin kanssa kattomaan Hobittia, cant wait!
Nyt hyvää yötä rakkaaaat! XOXO SN

11 kommenttia:

  1. Ostokset videolla :)

    ..anteeks mua häiritsee tuo sun pää ku aina vinossa :/ mut oot muuten kyllä kaunis!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. okeeei :) ja voi harmi :( mut koita olla miettimättä sitä!! mulla menee se automaattisesti noin:( mut tässä ei oo ku onneks parissa kuvassa haha!

      Poista
  2. Ostokset videolle ! :3

    VastaaPoista
  3. Toi takki on täydellinen! Näytää ihanalt paikalt. Ja videona kiitos <3 xd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihii kiiitos!<3 ja joo se oli mut kesäl ehkä vielä ihanempi! videolle siis:3

      Poista
  4. Oon kans 2 kertaa käynyt Gdanskissa ja se on kylä mahtava paikka. Kaikki on halpaa, ruoka ja juoma hyvää ja hyvät vaatekaupat!
    Kiva nähdä ostokset:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oooi, niin on joo oot oikeessa! ja varsinkin suomeen verrattuna kaikki tuntuu ilmaselta hahah :D teen sen ostosten esittelyn heti ku ehin, varmaan ilmestyy tässä lähiaikoina! :)

      Poista
  5. Mitä on toi starbucksin punanen juoma :) ?

    VastaaPoista
  6. Saved as a favorite, I like your blog!

    Also visit my website :: clans

    VastaaPoista