INSTAGRAM

perjantai 9. maaliskuuta 2018

RAVINTOLATASOINEN PASTA KOTONA

XOXO SS

Vaikka kuinka toitottaisi itselleen, että kotiruoka on parasta, niin kyllä ravintolasafkat silloin tällöin vaan tuovat arkeen oman kaivatun lisäyksensä. Tällä reseptillä saat taijottua samanlaisen makuelämyksen ihan kotikeittiössä!

 Siiri toi mulle Italiantuliaisena pastaa ja olihan siitä nyt pakko päästä testaamaan. Tämä pasta oli nimetty Happy Pastaksi ja muodon lisäksi hymyn toi huulille maku. Myöskin työvaihe oli super nopea eikä vaadi huippukokin käsiä. Soveltamisen tuotos oli kummankin mielestä sen verran hyvä, että resepti on pakko jakaa teillekin. Napatkaa talteen ja kertokaa mitä piditte!


Tarvitset:

Pastaa
Punaista pestoa
Pinjansiemeniä
300g Naudan paistisuikaleita
3 valkosipulinkynttä
Oliiviöljyä
Villirucolaa
Parmesan juustoa

Paahdetut tomaatit (HUOM! Vie n. 1h):
Luumutomaatteja
Timjamia
Suolaa
Oliiviöljyä

Aloita tomaattejen valmistus hyvissä ajoin. Levitä puolitetut luumutomaatit uunivuoalle, kaada päälle loraus oliiviöljyä, hieman suolaa ja kuivattua timjamia oman maun mukaan. Sekoita kaikki sekaisin ja laita 150 asteiseen uuniin noin tunniksi.

Lopullinen annos on valmis yhtä nopeasti kun pasta on kypsä, joten ajoita ruoan laitto oikein. Aloita keittämällä pasta öljytyssä ja runsassuolaisessa vedessä pakkauksen ohjeiden mukaan. Paahda pinjansiemenet varovasti ja siirrä lautaselle odottamaan. Murskaa ja pienennä valkosipuli ja paista öljytyllä pannulla yhdessä lihan kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla. Kippaa valmiit lihat folionpalalle ja siirrä paketti syrjään vetäytymään. Kaada pastasta vesi pois ja sekoita pasta ja pesto kuumalla vasta käytetyllä paistinpannulla. Annostele pastapestosekoitus lautasille. Laita päälle haluamasi määrä lihaa, uunista tulleet tomaatit ja juustoraaste. Pyöräytä pannulla vielä villirucolat ja lisää koristeeksi. 

Hyvää ruokahalua!







No Comments Yet, Leave Yours!