INSTAGRAM

sunnuntai 5. tammikuuta 2014

LONG TIME NO SEE

En ookkaan tainut vielä mainita täällä blogin puolella, että lähden huomenna neljäksi päiväksi Puolaan, Gdanskiin, shoppailemaan. Se oli siis yksi mun joululahjoista ja varsinkin nyt sopiva hetki jos sielläkin on alkaneet alennusmyynnit niin pääsen vinguttamaan korttia oikein urakalla. Harmi vaan, että matka tuli niin lyhkäsellä varoitusajalla, että en oo ehtiny säästää rahaa juur yhtään. Odotan kuitenkin innolla matkaa, shoppailua ja nähtävyyksiä, koska en ole ikinä kyseisessä maassa käynyt. Onko jollain muulla kokemuksia Gdanskista, tai yleensäkin Puolasta? Tai osaako joku suositella joitakin nähtävyyksiä tai ostoskeskuksia? Vaikka oonhan mä kaikkia jo tsekkaillut netistä, silti olisi kiva kuulla muilta mielipiteitä :)

Näin tänään aika extempore ystävääni Tuksua. Siitä on siis oikeasti niin kauan kuin puol vuotta kuin viimeksi nähtiin. Vaikka nähdään harvoin niin tuntuu kuin nähtäisiin joka päivä ja molempien suut kävi kokoajan, niin paljon kerrottavaa molemmilla, haha. Mentiin perinteisesti kuvailemaan ja sitten valkosuklaa mokan äärelle istumaan, nammmm!
Päätin vetää pelkkää mustaa päälleni ja lopulta olinkin aikas tyytyväinen lopputulokseen, mutta mitäs te tykkäätte?

Seuraavaksi postailuja matkan jälkeen, luultavasti muistikortit pullollaan kuvia. Siihen asti mukavaa koulunalkua ja viimeisiä lomapäiviä! XOXO SN

6 kommenttia:

 1. Tuo kokomusta asu toimii todella hyvin, tykkään! :)

  VastaaPoista
 2. siel o semmone iso kauppakeskus gallery, sinne kannattaa ehdottomasti mennä! varata kokonainen päivä, koska se on niin iso :) Kannattaa pitää silmät auki ku meettee lentoasemalta hotellille voi sillä välillä näkyä se (y)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei joo sen löysin myös netistä! mutta mahtava kuulla mielipidettä, sinne siis suunnataan heti ensimmäisenä ;) koitan pitää silmät auki ja suunnistetaan sinne sitte autolla! kiitos hirmusesti vinkistä!<3

   Poista
 3. Mistä nuo teidän kummankin mustat turkkistakit on?

  VastaaPoista
 4. toi mun on JC:stä ja tuksun H&M:stä :)

  VastaaPoista

EEmme julkaise sopimattomia kommentteja, joten pidäthän juttusi asiallisina!