INSTAGRAM

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

KATSAUS VUOTEENI 2013 PART. 1

Päätin nyt tehdä samanlaisen postauksen kuin viimevuonna, mutta kahdessa osassa tällä kertaa. Unohdin aivan varmasti jotain, mutta suurinpiirtein pääasiat tuli käytyä läpi. Olipas taas ihanaa muistella kulunutta vuotta! Seuraava osa tulee mahdollisimman pian.
Tammikuu ei sisältänyt hirveesti mitään, hauskaa uuttavuotta, synttäreitä ja annan kanssa kuvailuja lukuunottamatta. Unohtamattakaan sitä että peruskoulun viimenen puol vuotta oli lähdössä käyntiin ja kouluun piti panostaa enemmän tai vähemmän.
Helmiikuussa tapahtu yhtä sun toista, mutta kuvia ei löytynyt paljon yhtään, videoita oltiin kuitenkin nähtävästi innostuttu tekemään tavallista enemmän. Mulla oli mun elämän ensimmäinen muutto kun muutettiin vuokrakämppään aurajoenrantaan! Käytiin Venlan kanssa salilla, oli one move, penkkarit, ystävänpäivä ja hiihtoloma vaikka mä olinkin sillon kipeä ja toinen Siiri levillä. Luntakin näytti maassa olevan, kun taas nyt siitä ei näy jälkeäkään.
Maaliskuussa koin aikamoista materialismista onnea. Sain mun ihka ekat vanssit ja blogin laatu parani kertaheitolla kun sain maailman parhaan pääsiäisyllätyksen, eli oman järjestelmäkameran! Se oli sitä aikaa kun jaksettiin käydä vielä iskoleireilläkin. Videoinnostus oli vaihtunut DIY juttujen tekemiseen.
Huhtikuussa saatiin aivan törkeesti uusia lukioita kun Soikku valitsi meidät linkkaa blogisi top 5 joukkoon. Oli aivan järkyttävästi koulujuttuja ja yksi vuoden ehdottomista kohokohdista - Justinin keikka! Tona aikana meidän postauset koostu lähinnä siitä että kuinka innoissamme ollaan tulevasta tapahtumasta ja sen jälkeen siitä kuinka ihana se oli.
Toukokuussa vietettiin vappua vartsalla ja venailtiin kovasti mutta haikein mielin koulun päättymistä. Sitä varten olikin ysigaala ja käytiin luokan kanssa raxissa syömässä. Hajoitin ekaa kertaa iphoneni ja käytiin juuri ennen kesälomaa perheen kanssa Berliinissä.
Näitä kuvia katsellessa tuli aivan järkyttävä ikävä kesää. Oli päättärit, paljon ihania juhlia, kesäiltoja- päiviä ja -öitä, jolloin onnistuinkin rikkomaan iphoneni lopullisesti ja elämään kaksi viikkoa täysin ilman kännykkää. Kävin kesätöissä Helsingissä missä olikin aivan sairaan kivaa sekä vietin elämäni parhaan viikon Espanjassa Siirin ja hänen perheensä kanssa.

xoxo SS

2 kommenttia:

  1. Ootko muuten -98? Jos olet niin miten oot sit jo lukiossa ? :) ja oot kaunis !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jooo oon! ja menin vuoden aikasemmi kouluuu :) ja kiiitoooos! :)

      Poista

! Emme julkaise sopimattomia kommentteja, joten pidäthän juttusi asiallisina!