INSTAGRAM

torstai 11. kesäkuuta 2015

ITSE TEHDYT BURGERIT

xoxo SS (& SN)
Tämä ateria oli kyllä täyden työn ja tuskan takana. Viemäristä alas meni nimittäin yksi sämpylätaikina ja kaksi majoneesia. Lopulta luovutettiin noiden soossejen kanssa ja juostiin hakemaan Heseltä kurkku- ja paprikamajoneeseja, niitä voittanutta ei ole. Lautasella suurin osa on kuitenkin käsin tehty ja se olikin meidän tavoite, eikä aikaakaan mennyt kun kepeät kolmisen tuntia.

Päätettiin siis Siiri N'n kanssa tulla meille kokkailemaan hänen vielä ollessa tällä mantereella. Etenkin sämpylät onnistu erittäin hyvin, eikä ranskalaisissakaan ollut valittamista. Kummastakin tulossa myöhemmin postausta, joten stay tuned!

Täytteeksi valittiin salaattia, avocadoa, pannulla paistettua vuohenjuustoa sekä korppujauhoilla päälystettyä broileria (Jonka ohje alla).

Tarvitset:
Broilerin rintafileitä 
korppujauhoja (Myös esim maissijauhot käy)
1 rkl öljyä
(Mausteita, esim. pippuri, suola, paprikamauste)
Muna

Ota kaksi lautasta. Riko muna toiselle ja sekoita loput ainekset toiselle lautaselle. Kasta Broilerin palat ensin munassa ja heti perään korppujauhoseoksessa. Toista sama kaikille ja aseta valmiit leivinpaperoidulle pellille. Paista broilerit 200 asteessa 20 minuuttia. No Comments Yet, Leave Yours!

EEmme julkaise sopimattomia kommentteja, joten pidäthän juttusi asiallisina!