INSTAGRAM

keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

JÄNNITYSTÄ JA TOINEN KESÄPROJEKTI

 Palasin kotiin juuri pari tuntia sitten työhaastattelusta jota jännitti kyllä ihan superina, toi ois nimittäin niin unelmaduuni etten voi edes tarpeeksi hehkuttaa. Todellakaan ei ole varmaa mulle sen saanti, sanat tais sekoilla, asioita unohtua jne, mutta niin varmasti kaikilla (Ainakin lohdutan itseäni näin:D). Mikäli kävisi niinkin hyvin että paikka mulle napsahtaisi, niin saatte ehdottomasti kuulla enemmän. Onko teistä kellään ollut haastatteluja lähiaikoina tai ootteko saaneet kesätöitä?
 Siiri suuntas nokkansa kohti espanjaa juuri eilen ja hänen ikävöimisen lisäksi oon nähnyt kavereita, käynyt tekemässä ensi vuoden kurssivalinnat Tsykissä ja käynyt ahkerasti koulua, enää pari viikkoa jäljellä ja voin virallisesti sanoa olevani lomalla. Tänään pistin pystyyn myös uuden kesäprojektin, nimittäin huoneen suursiivouksen ja aika hyvin olen päässytkin jo alkuun. Vaihdoin nimittäin vaatetangon neuleet toppehin, heitin muutamat turhat vaatteet pois ja pari neuletta kaappiin odottamaan talvea. Pitkät housut vaihtuivat myös shortseihin tohon alahyllylle ja kaikki paksummat huivit pääsivät kesäunille. Kun oon saanut tän homman loppuun niin ajattelin kuvailla vähän tarkemmin ja laajemmin mun huonetta, mun milestä nimittäin ainakin järjestys on vaihtunut viime näkemästä! 
Nyt taidan kuitenkin painua nukkumaan, sillä huomenna ois luvassa todella aikanen herätys ja Helsinkiin lähtö, miellä on nimittäin viisumihaastattelu ja sen jälkeen uu käännös takaisin Turkuun, jotta ehdin kesälukioon kolmeksi. Ihanaa lomaa teille!

XOXO SS

2 kommenttia:

  1. Mites sulla on vieläkin koulua? Sun hiukset on ihanat!! Ja muutenkin oot super kaunis!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kesälukiossa pari ainetta. Mutta suurimmat kiitokset sinne!<3

      Poista

EEmme julkaise sopimattomia kommentteja, joten pidäthän juttusi asiallisina!