INSTAGRAM

keskiviikko 7. toukokuuta 2014

KATUMUOTIA KERRAKSEEN

Päätettiin osallistua Indiedayssin ja Olympuksen katumuotikampanjaan, missä meidän tehtävänämme oli käydä nappaamassa inspiroivista asuista kuvia. Saatiinkin koolle aivan loistava kolmikko ja näitä tyttöjä sekä muita ehdokkaita pääsette äänestämään täällä.
Hennan asussa ihastuttiin sen vintagehenkisyyteen ja huolettomuuteen, sekä aivan ihaniin kenkiin joiden perässä juostiinkin pari korttelia ennen kun saatiin tämä upeus kiinni. Essin vaatteet taas ovat ihanan rennot ja muodikkaat, pitkä mekko yhdistettynä vansseihin... plus tottakai aivan ihanat hiukset!
Alicella oli yllään urheiluvaatteet ja tämänhetkisen fitnesshullutuksen innoittamana  päätimme käydä kuvaamassa hänen ihanan urheiluasun. Kesää huutavat housut ja platformssit sekä pinkki urheilukassi ovat aivan ihanat!
Käykää tykkäilemässä meidän tyttöjen kuvistaTÄÄLLÄ, sillä eniten ääniä saanut kuvattava ja kuvaaja voittaa itselleen Olympus mini penin. Myös äänestäjät osallistuvat arvontaan jossa heillä on mahdollisuutena voittaa tuo samainen kevyt järjestelmäkamera. Jokaisen bloggaajan unelma! 

No Comments Yet, Leave Yours!

! Emme julkaise sopimattomia kommentteja, joten pidäthän juttusi asiallisina!