INSTAGRAM

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

VIDEOKATSAUS EILISEEN

Tosiaan nyt on kotiuduttu ja nukuttu yks yö eilisen blogipäivän jälkeen, mikä muuten oli ihan huippu kiva! Lähdettiin matkaan yhdessä kuuden ihanan bloggaajatytsyn voimin joihin meidän lisäksi kuului Kia, Eve, Anna ja Crisse. Nimestä painamalla pääsette katsomaan kyseisten bloggaajien blogeja ja näistä Kia on on jo tehnyt ensimmäisen osan päivästä, inffoillaan teille kun muutkin saa postauksia aikaseksi! 

Myöhemmin lisää tosta reissusta kuvien muodossa ja vähän suuremmilla määrillä tekstiä, video olkoon pieni alkukatsaus päivään.

6 kommenttia:

 1. Teijän videoit ois paljon parempia, jos kuva ei heiluisi/tärisisi niin paljon! Ja kaikki asiat oli myös tosi läheltä kuvattuja niin se teki videosta vähän sekavan. Silti oli kiva video ja toivottavasti tämmönen rakentava kritiikki auttaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. auttaa ehdottomasti, kiitos paljon! :) Toi heiluminen ärsytti itseäkin editoidessa ja siihen varmasti kiinnitetäänkin tulevaisuudessa huomiota. Läheltä kuvataan paljolti ton objektiivin takia, mutta koitetaan sitäkin kohtaa parantaa.

   Poista
 2. Mistä nuo Siiri N:n pinkit niken lenkkarit on ostettu? :) Ja oli ihana postaus !

  VastaaPoista
 3. noi on tuotu ulkomailta, mutta mun mielestä tollasia oli jossain vaiheessa stockallakin, en kyllä mene vannomaan! Kiitos paljon:)

  VastaaPoista

EEmme julkaise sopimattomia kommentteja, joten pidäthän juttusi asiallisina!