INSTAGRAM

maanantai 3. maaliskuuta 2014

IHANAA ALKUVIIKKOA

Terkkuja täältä mun kiireisen elämän keskeltä. Tai kyllä mulla aina koulun jälkeen on se pari tuntia aikaa, mutta sitten tajuunkin yhtäkkiä että täytyy jo kiiruhtaa salille tai jonnekkin muualle ja se koko parituntinen on valunut ihan hukkaan. Illat menee taas läksyjen ja salkkareitten parissa ja sen jälkeen painunkin jo nukkumaan. 

Ajattelin julkasta nämä kuvat nyt vielä ennen kun on viikko mennyt niiden ottamisesta, keskiviikkona nimittäin kokoonnuttiin Tiian ja Even kanssa meille tekemään kouluhommia. Iitakin päätti tunkea nenunsa ruutuun ja tervehtiä teitä (Mä pakotin sen, sitä ei olis vähempää voinut kiinnostaa). Käykäähän kuitenkin kurkkaamassa Evenkin blogi painamalla tästä, hän teki just super ihanan postauksen jossa esitteli oscar-gaalan helmet, vaatteiden suhteen siis.

Äsken tulin Motivus HIIT & Party fit tunneilta ja jos kellään on motivukseen korttia ja vaikka ei olisikaan niin varsinkin tota jälkimmäistä suosittelen täydestä sydämestä ja näytti sali olevan sen verran täynnä että joku muukin ehkä tykkää siitä. Urheiluun liittyen, älkää unohtako vilkaista edellistä postausta jos se jostain syystä on jäänyt väliin.

Ihanaa alkuviikkoa!

XOXO SSNo Comments Yet, Leave Yours!

EEmme julkaise sopimattomia kommentteja, joten pidäthän juttusi asiallisina!