INSTAGRAM

keskiviikko 30. lokakuuta 2013

DAYS LIKE THIS

Ihana päivä koulussa, ihan onnistuneita kuvia. hyvää seuraa ja subwayn keksejä voiko arkipäivä enää paremmin mennä? Tarkotus oli lisätä tohon listaan vielä gossip girlin vitos tuottarin kattelua, mutta aika ei riittäny, koska puolen tunnin päästä pitää suunnata jo valmentamaan ja Amppu lähtee myös treenaamaan. Toivottavasti loppu viikko menis yhtä hyvällä fiiliksellä, halloweenille on ainaki pienoiset odotukset.

Lovely day at school, good pictures, great friends and cookies from subway, could a weekday be better? I don't think so. Hope that this week is going to be as this day, at least I have big expectations for Halloween. Love you guys!  
Älkääkä unohtako käydä äänestämässä suosikki blogejanne kaikista kategorioista täältä, meijän blogin löytää nimellä Siiri & Siiri kategoriasta lifestyle (ne on siellä aakkosjärjestyksessä, eli s:än kohalla), painatte sen pallon mustaks ja kirjottelette sähköpostiosotteenne sun muut tiedon alakenttiin niin ootte mukana myös arvonnassa jossa on mahdollisuus voittaa marraskuussa helsingissä järjestettävään blogi awards juhlaan pääsyliput. Siellä kisan voittajatki julkastaan ja paikalla on Suomen bloggaajaparhaimmistoa, mutta muistutan kaikkia että ikäraja sinne on 18, eikä mekään siis päästä sinne, mutta sen sijaan päivä tilaisuuteen me Siirin kanssa tullaan, siitä enemmän myöhemmin.

Don't forget to vote your favorite blogs here. Our blog is there too and you found it from category 'lifestyle'. 

xoxo SS 

4 kommenttia:

! Emme julkaise sopimattomia kommentteja, joten pidäthän juttusi asiallisina!