INSTAGRAM

torstai 2. toukokuuta 2013

VAPPU JA UUS KOTI

Vappu oli ja meni, kuvasaldo jäi näin pieneks, vaikka suunnitelmissa oli ottaa niitä vähän enemmän. Eihän sitä kameraa mihinkään vartsalle kuitenkaan viitti viedä tuhottavaksi ja kun tultiin kotiin, niin ei ollu kyllä enää mitään innostusta tai valoa ruveta kuvailemaan. Avaimet saatiin viime perjantaina uuteen kotiin ja kesäkuun loppuun mennessä ollaan sinne lopullisesti sitte muutettu. Kuvia siitä saatte myöhemmin! Eilen käytiin juomassa light shaket robertissa jonka jälkeen sitte leffa niinku siiri ilmottiki edellisessä postauksessa. Heräsin tunti liian aikasin, koska en muistanu, että koulu alkaaki tänään yheksältä, enkä saanu unta sitte enää, joten päädyin kirjottamaan tätä.. Mutta millanen teiän vappu oli? :)

xoxo ss

4 kommenttia:

 1. mun vappu meni vaa kotona D: Etteks te oo muuttanu jo pari kertaa parin kuukauden aikana,ainaki mitä mä oon lukenu :o ? saattaa olla että oon tajunnu väärin ;D mut kivat noi pari kuvaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvä se vappu on kotonaki välillä viettää, ei ainakaan tuu riehuttua turhia! :D ja no siis muutettiin hiihtolomalla vuokralle kun venattiim että toi vapautuu, mut nyt muutetaan sit iham vakituisesti omaan kämppään! ja kiitoksiaa!!:)

   Poista
 2. Kuvat jotakin vaan niin ihanaa ja voi että ootte kauniita! Pus, saitte uuden lukijan!

  http://behind--the--camera.blogspot.fi/

  VastaaPoista

EEmme julkaise sopimattomia kommentteja, joten pidäthän juttusi asiallisina!