INSTAGRAM

keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Pansion meripelastusvoimissa

Päätin tulla kertomaan teille mun eilisestä (tiistaista) päivästä pikkusen tarkemmin. Elikkäs homman nimi oli sellanen että lähdettiin luokan kanssa kohti Pansiota eilen keskellä koulupäivää ja tietysti mäkin kautta :D Kun oltiin saatu vatsat täyteen lähdettiin ajamaan Pansiota kohti ja kun lopulta löydettiin se, niin meille oli järjestetty eräänlainen luento, missä puhui jokin upseeri sieltä meripelastuspaikasta ja katsottiin sitten jotain videoitakin siinä. Kun mies oli näyttänyt meille myös puvunlaiton, niin päästiin itse pukemaan sitä.
Kun lopulta kaiken pukemisen jälkeen päästiin ulos, oltiin kaikki innossaan päästessä veteen. Otettiin siinä ulkona parit kuvat ja sitten yksitellen hypättiin veteen!
Vedessä tehtiinkin sitten erilaisia harjoituksia esim. miten pysyy lämpinä hyytävässä vedessä. Tolta sen suunnilleen pitäisi näyttää, kokoontuen keräksi :D Niin kuin kaikki huomaa, meiltä tämä sujui kuin vettä vain (kirjaimellisestiXD).
Siellä opetettiin myös, että pitää liikkua aina selkäedellä ja sitten tehtiin myös jotain "jono" uimista, en muista miks sitä kutsutaan, mutta kuitenkin :D
meidän "ohjaaja"
Pian päästiin kömpimään ylös ja saatiin veteen seuraksemme pelastuspatjia. Uudestaan hyppy veteen ja sitten päästiin kokeilemaan sille menoa, mikä osottautui harvinaisen vaikeaksi ilman pientä apua!
Lopuksi kavuttiin kuivalle maalle ja raahattiin ylipainava patjia halliin sisälle, meikit ihanasti levinneinä. Huhhuh oli aivan mahtava päivä, joten kiitos siitä kuuluu kaikille osallistujille!!
xoxo SN

2 kommenttia:

EEmme julkaise sopimattomia kommentteja, joten pidäthän juttusi asiallisina!