INSTAGRAM

tiistai 11. marraskuuta 2014

NORTH CAROLINA

Tarkotuksena oli heittää tähän jotain syvällisempää settiä vaatteista ja pukeutumisesta, mutta nyt on tapahtunut kaikenlaista ja ois varmaan fiksumpaa kirjottaa niistä nyt kun sadan vuoden päästä. Niin ja tajusin että mulla on tainnut olla jonkin sortin linssikammo, ainakin näistä kuvista päätellen. "Älä luulekkaan että kattoisin kameraan.." kuvilla mennään siis. 
Tän postauksen kuvat on kaikki Cincinnatista jonne hurautettiin tunnissa viime lauantaina. Huh kun oli ihana päivä ja ilta. Näiden kuvien, ympäriajelun ja pizzan jälkeen suunnattiin sellaselle klubille missä oli Jake Millerin keikka. Aika erikoinen kokonaisuus, sillä artistilla oli kutakuinkin neljä lämppäriä joiden esitykset kesti yhteensä parisen tuntia, kun taas Miller itse lauloi puolen tunnin verran. Ei siinä, hauskaa oli ja nähtiin pääesiintyjän lisäksi mm Becky G (Singing in the showerin laulaja) ja muutama pienempi artisti. Oltiin yhden maissa takas kotona ja sunnuntaina odottikin lähtö kuuden tunnin ajomatkalle..

Tänään vietettiin siis ensimmäinen päivä North Carolinassa meidän Amerikkalaisten ystävien luona ja odottelenkin paraikaa keksien valmistumista.. heh. Muutenkin päässyt ruokavalio vähän retuperälle muutaman päivän sisällä, mutta oli mulla äsken tortillassa ainakin salaattia! Ja aiheeseen palatakseni... Päästiin tänään paikalliseen kouluun tutustumaan ja vaikka käydäänkin Lexingtonissa koulua niin oli kyllä ihan super mielenkiintonen ja hauska päivä. Paljon tuli jutskailtua, naurettua ja otettua yhteiskuvia. Kerrankin pari ihan tuntematonta tyttöä tuli kysymään että saisko meidän kanssa kuvan... 

Teidän pitäis nähdä noi pikku taikinanokareet tossa pellillä tällä hetkellä.. namnam. Mä jään odottelemaan niitä, mutta pitäkää te ihana päivä! Niin ja mitäs pidätte asusta?!

XOXO SS

No Comments Yet, Leave Yours!

! Emme julkaise sopimattomia kommentteja, joten pidäthän juttusi asiallisina!