INSTAGRAM

tiistai 4. toukokuuta 2021

VAIHDOIMME TYÖPAIKKAA

 xoxo SS & SN


Tämä vuosi on tuonut mukanaan ihan erityisiä muutoksia meidän molempien työrintamalla. Ensimmäinen päivä tammikuuta aloitimme nimittäin kummatkin uusissa työpaikoissa ja nyt neljä kuukautta myöhemmin olemme mitä tyytyväisimpiä tekemiimme ratkaisuihin. S teki alanvaihdoksen ja jätti taakseen vakituisen työpaikan oman alan hommissa, kun taas N löysi sattuman kaupalla unelmiensa duunipaikan juuri valmistuttuaan ja edellisen määräaikaisen työsopimuksen lähentyessä loppuaan.



N valmistui joulukuussa ammattiinsa ja samana päivänä selvisi, että hän pääsee aloittamaan vuoden alussa uudessa työpaikassa ja vielä täysin oman alan hommissaan. Päivät sujuivat vuoden vaihteen yli odottavaisin mielin. Hommat pääsi vauhdikkaasti aluilleen jo heti ensimmäisinä työpäivinä; paljon vastuuta ja tärkeitä tehtäviä. Liikkuvaan junaan päästiin kaiken kaikkiaan hyvin kyytiin ja paljon on ehditty oppimaan niin markkinoinnin kuin sosiaalipalveluidenkin vinkkelistä. Mielenkiintoisia työtehtäviä, uusia kontakteja, työmatkoja ja ennen kaikkea motivoiva työilmapiiri, jonka merkityksen tajuaa vasta kun omalle kohdalle osuu.



S taas oli syksyllä ison ja vaikean päätöksen edessä pohtiessaan jääkö tuttuun ja turvalliseen vai hyppääkö uuteen. Vanhassa paikassa mainostoimistollakin olisi ollut kiinnostavat etenemismahdollisuudet, mutta lopulta paluumuutto kiinteistönvälitysalalle houkutteli kuitenkin niin kovin, ettei tätä korttia voinut jättää kääntämättä. Koronavuosi oli vienyt kotikonttorille ja halu päästä ihmisten ilmoille luomaan oikeita asiakaskontakteja oli äärettömän vahva. Päätös syntyi kuitenkin loppupeleissä puhtaasta intohimosta alaa kohtaan ja tammikuussa alkoikin uudet työt OP Kodilla myyntineuvottelijana. Uusi ura oranssin logon takana on lähtenyt liikkeelle vauhdikkaasti ja uuden oppiminen on päivittäinen prosessi. Olen todella nauttinut jokaisesta asiakaskohtaamisesta ja halu kehittyä on ihan valtava. Innolla odotan uusia ihania koteja, mielettömiä kokemuksia ja kaikkia niitä ihmisiä, joita pääsen tulevaisuudessa tapaamaan. 

Toivottavasti teidänkin vuotenne on lähtenyt onnistuneesti käyntiin ihan jokaisella elämän osa-alueella!


No Comments Yet, Leave Yours!