INSTAGRAM

perjantai 17. huhtikuuta 2015

THE LIEBSTER AWARD -HAASTE

Saatiin haaste Sina V. blogia pitävältä Sinalta, kiitos!

Säännöt menivät näin:
- Vastaa haastajan 11 kysymykseen
- Haasta sitten 11 blogia, joilla on alle 1000 lukijaa
- Keksi haastettaville 11 kysymystä

1. Oletko menossa kesällä jollekkin festareille, mille?
SS & SN: Me ollaan tulossa ainakin päiväksi Weekendiin ja suunnitellaan sitä valehtelematta lähes joka päivä. Sen lisäksi suunnitelmissa olisi päivä tai kaksi Ruisrockissa, etenkin Ellie Goulding houkuttaa kovasti.  
2. Mielentilasi juuri nyt?
SS & SN: Vähän väsyneet fiilikset pitkän koulupäivän jäljiltä, mutta onneks karkki, uudet housut, tulevan suunnittelu ja maailman paras seura tasapainottaa aika hyvin. 
3. Mitä haluaisit tehdä isona?
SS & SN: Vihataan tätä kysymystä yli kaiken, koska rehellisesti, meidän kummankin suunnitelmat on niin auki kun olla ja voi. Tällä hetkellä ollaan kuitenkin kallistuttu aika vahvasti kauppakorkean puoleen. Mietitään tätä tositosi usein ihan vaan senkin takia, että päätös pitäisi saada aikaan vuoden- kahden sisällä. Urahaaveita on tullut pelkästään lukion aikana vaihdettua niin moneen otteeseen, että laskuissa on mahdoton pysyä.  
4. Miten kuvailisit tyyliäsi?
SS & SN: Tyylit vaihtelee mielentilasta, muodista, päivästä ja vuodeanajasta riippuen, mutta yleisestiottaen melko siisti ja naisellinen. Tykätään käyttää hameita, shortseja ja siistejä linjoja, sekä poimia sen hetken trendeistä omaan tyyliin sopivia osia.
5. Ketä ihailet?
SN: Voisin sanoa että ihailen äitiäni, kuulostaa aika teennäiseltä, mutta hänen luonteensa on niin ihana että se yksi syy ainakin tähän. Jos valitsisin jonkun kenen tyyliä ihailen niin heti ensimmäisenä mieleen nousee Kenza Zouiten. Jos vain hänen vaatekaappi ja ulkonäkö löytyisi itseltäni niin ei haittaisi sitten yhtään :-D
SS: En sanan siinä muodossa ihaile oikein ketään tiettyjä henkilöitä, mutta arvostan ja ehkä jopa ihailen tietyn tyyppisiä. Ensinäkin ihailtava piirre ihmisessä on se että uskaltaa olla oma itsensä, toteuttaa itseään ja tehdä sitä mitä tykkää. Myös menestys ja kova työ minkä asian suhteen tahansa nostaa arvostustani. Sen lisäksi arvostus muita kohtaan ja tietyn tyyppinen elämän asenne saa katsomaan ihmistä lähes ylöspäin. Näitä tyyppejä löytyy kyllä omasta lähipiiristäkin jonkin verran! 
6. Lemppari vuodenaikasi?
SS & SN: Sen enempää miettimättä; kesä!!
7. Mikä oli ensimmäinen toiveammattisi lapsena?
SN: Koirankasvattaja ja siinä perässä taisi tulla heti eläinlääkäri, mutta siihen vähän vaikea ryhtyä piikkikammon vuoksi.... 
SS: Sanoin aina pienenä että musta tulee tuomarilääkäripoliisi, mikä lienee moinen ammatti olla, mutta se musta piti tulla. Alasteella olin pitkään varma, että musta tulee kosmetologi, viimeistään nyt oon kuitenkin hylänny ihan jokaisen noista aikalailla täysin. 
8. Lemppari musa tällä hetkellä?
SS & SN: Kuunnellaan ihan melkein kaikkea mitä radiosta tulee ja mikä nyt on pinnalla, ei mitään erityisiä suosikkeja siis! Ainiin ja Tiktak.. Haha, sitä ei sovi unohtaa :----D
9. Mitä et koskaan pukisi päällesi?
SS & SN: Vois melkein sanoa että never say never.. Mutta missään kovin rajuissa hevarivaatteissa ois vähän vaikea kuvitella meitä! 
10. Paras muistosi?
SS & SN: Otetaan tähän nyt yhteinen muisto ja niistä mieleen tulee ehdottomasti ensin kaikki ulkomaan- ja helsinginmatkat. Niistä nyt päällimmäisenä Espanja kaksi kesää sitten ja Miamissa vietetyt pari päivää vuodenvaihteessa. 
11. Ketä ilman et voisi elää?
SS & SN: Kyllä elää vois vaikka yksin, mutta se kuinka helppoa se ois, niin ei mennä antamaan takuita. Tähän kastiin kuuluis luultavasti perhe ja lähimmät ystävät. 

Meidän kysymykset tulevat tässä:
1. Paikka johon haluaisit matkustaa?
2. Noloin muistosi?
3. Teko josta olet ylpeä?
4. Elämäsi tärkeimmät asiat tällä hetkellä?
5. Taito jonka olet aina halunnut oppia?
6. Mihin sijoittaisit 1 miljoonaa euroa?
7. Kaupunki jossa haluaisit asua, miksi?
8. Unelmiesi työpaikka?
9. Minkälaisia piirteitä arvostat ihmisessä?
10. Minkälaiset ovat unelmiesi hiukset?
11. Minkälainen oli viimeisin muistamasi uni? 

2 kommenttia:

  1. Hauskoja vastauksia :) Mun nimi kirjoitetaan muuten ilman t:tä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äääks, anteeksi! Miten sokea voi olla? :-D Kiitos kuitenkin SINA

      Poista

EEmme julkaise sopimattomia kommentteja, joten pidäthän juttusi asiallisina!