INSTAGRAM

maanantai 6. huhtikuuta 2015

TALLINN

xoxo SN
Mulla on takana älyttömän hauska matka, maailman ihanimpien tyttöjen kanssa! Uusi kasa upeita muistoja, joita useimpia muistellaan vielä kauan. Sattui vaikka ja minkälaista reissussa, mitkä ovat niitä korvaamattomia hetkiä. Voin näin esimerkiksi sanoa, että onnistuin jäämään mm. sovituskoppiin jumiin ja lopulta myyjä joutui kiipeämään oven yli, että pääsin pois... Kyllä. Kauhukuvani kävi sielläkin sitten toteen ja ahtaanpaikankammoisena, en nauttinut tilanteesta. Jälkeenpäin kylläkin sitäkin naurettiin, että miten kenellekkään voi käydä tuollaista :-D Noh, Siiri onnistuu tilanteessa kuin tilanteessa..

Järjestettiin Mallan kanssa Crisselle synttärilahjaksi kahden päivän reissu Tallinnaan. Tätä ei kuitenkaan paljastettu sankarille, vaan hänelle uskoteltiin, että jäädään Helsinkiin mun tädin luokse asumaan. Kun astuttiin satamassa bussissa ulos, paljastettiin yllätys ja ai että sitä ilon määrää Crissen kasvoilla ei unohda ikinä!!! Oli aivan mahtava saada joku yllätettyä näin hyvin ja siitä lähtikin sitten pikku vastoinkäymisillä varustettu Viron matka käyntiin.

Kaiken kaikkiaan voin sanoa että parempaa matkaa en olisi voinut toivoa ja kiitos siitä kuuluu hauskimmalle matkaseuralle, mitä ihminen voi toivoa! Kiitos tytöt!♥ Seuraava postaus sisältääkin sitten vähän mun toisen Tallinna päivän asua, mistä pikku kurkkaus löytyy alapuolelta.. Ostoksistakin voisin tehdä jonkinnäköistä esittelyä ja videokoostekin reissustakin olisi tulossa. Siihen asti, oikein rentouttavaa maanantaita, huomenna taas kouluun!

Ps. Onko teistä joku enemmän tai vähemmän kokenut Tallinnassa kävijä, mitä ootte tykänneet kaupungista?

6 kommenttia:

 1. Niin ihana matka♥♥ juuh "pikku" vastoinkäymisiä tuli mut onneks selvittiin niistäkin yhdessä! :DD #tudish-piip

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aivan täydellinen, kiitos teidän!♥♥ hahah niih... pikku tosiaan :-D #tudish-piip #pöldvutimunad

   Poista
 2. tallinna on niin kaunis! rakastan etenkin vanhaa kaupunkia ja sen nähtävyyksiä, ah ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon aivan samaa mieltä! niin ihana kävellä siellä ja katsella ympärilleen♥ plus ne ihanat pikkukahvilat siellä, Suomeen samanlainen kiitos...

   Poista

EEmme julkaise sopimattomia kommentteja, joten pidäthän juttusi asiallisina!