INSTAGRAM

perjantai 6. maaliskuuta 2015

RAW CAKE

xoxo SS
Leivoin eilen mun elämäni ensimmäisen raakakakun ja hyvin on uponnu perheelle ja kavereille, eikä itsellänikään löydy valittamista. Maku vastaa aika hyvin raakasulaata (ylläripylläri, kun kyseessä on suklaakakku), mutta vähän pehmeämmässä muodossa, maun ja rakenteen molempien puolesta. Laitetaan hyvä ja helppo kiertämään reseptin muodossa. Alkuvalmisteluina kannattaa pähkinät ja mantelit laittaa veteen likoamaan jo pari tuntia tai päivä ennen.

Pohja:
2/3 pussia taateleita
3dl liotettuja manteleita/mantelirouhetta
Ripaus suolaa
Rkl Raakakaakao-jauhetta

Täyte:
1 dl hunajaa
3 dl liotettuja cashew-pähkinöitä
1 dl raakakaakao-jauhetta
1dl kylmäpuristettua kookosöljyä
0,25 dl Sulaa kaakaovoita
Pieni loraus vettä
Vanilja-aromia oman maun mukaan

Survo pohja tasaiseksi massaksi ja levitä se sormin kakkuvuokaan. Anna jähmettyä pakkasessa muutama tunti. 
Sekoita kaikki täytteen aineet blenderissä sekaisin ja kaada pohjan päälle kakkuvuokaan. Muutamaksi tunniksi pakastimeen ja valmista! Koristeina voi käyttää mm. kookoshiutaleita. 

(Sovelsin tätä reseptiä ja hyvin toimi!) 

4 kommenttia:

  1. Oi kuulostaa ja näyttää niin hyvältä! Ihania kuvia teidän koko blogi täynnä! :) xx

    VastaaPoista
  2. Nam, näyttää ihan superhyvältä! Kelpais mullekkin :-D

    VastaaPoista

EEmme julkaise sopimattomia kommentteja, joten pidäthän juttusi asiallisina!