INSTAGRAM

tiistai 2. joulukuuta 2014

THANKS GIVING BREAK

 Ja hyvistä kuvista ei tietoakaan.. Saattaa Thanks givingin tuoma turvotus olla osa syyllinen, mutta tähän saldoon joudutaan paremman puutteessa tyytymään. Saatiin siis viime viikolla kolmen päivän loma koulusta ton kiitospäivän takia ja tuli kyllä enemmän kun tarpeeseen. Tona aikana ehdin syödä, syödä, lukea pari kirjaa, syödä, shoppailla, käydä leffassa ja rullaluistelemassa, tehdä koulu juttuja ja ainiin syödä vielä vähän lisää. 
Torstaina päästiin viettämään ihan aitoa Thanks Givingiä meidän ystäväperheen luokse ja voiettä sitä ruuan määrää.. Heillähän on siis vain yksi sääntö joka kuuluu näin: "Keep eating until you can't eat anymore". Kalkkunoiden, leipien ja salaattien jälkeen oli vielä pumpkin- sekä pecanpietä ja peantubutter suklaapalloja. Siinä on Amerikkalainen kulttuuri parhaimmillaan sanon minä. Lauantai-ilta vietettiin jossain "internationalpeople" partyissä missä toi ruokapaljous taas jatkui. Poikkeuksena tällä kertaa oli toki se että kaikki vieraat oli ulkomailta ja näin ollen oli ruokiakin vähän joka maailman kolkasta. Perus kalkkunoiden lisäksi oli mm. papukeittoa Brasiliasta ja korvapuusteja Suomesta.. Menipäs tä juttu taas vähän ruokapainotteiseksi, hah. 
Ylin kuva on yhdestä "vähäsen" koristellusta talosta tosta lähinaapurustosta. Sanokaa mun sanoneen että ton voittanutta ei ole. Kaikki muu näyttää ihan säälittävältä väkerrykseltä noiden valojen vierellä. Niin ja pihalla pauhas joulumusa, että koittakaa pistää paremmaks. :-D 

Black fridaystä pari sanaa, en tiedä monellekko on tuttu, mutta avataan tätä vähän jos ei ole. Monet kaupat aukes siis jo torstai iltana kuudelta ja ne on auki läpi yön aina perjantai yöhön asti. Alkujaanhan koko juttu on alkanut perjantaina, mutta noi kaupat on vaan aikaistanut ja aikaistanut aukasemistaan ja musta perjantai on jo torstain puolella. Mekin suunnattiin kiitospäivä illallisen päätteeksi malliin yömyöhään, mutta ei tossa väenpaljoudessa paljoa jaksanut kierrellä. Sunnuntaina tosin bongasin Urban Outfitterssistä shortsit viidellä dollarilla ja alkuperäinen hintahan hipoi kuuttakymppiä. Koko black fridayn idea siis on että kaupoissa on ihan hullut alet ja ihmiset jonottaa saadakseen kaikki parhaat palat päältä..

Tällasta täällä, toivottavasti ei mennyt liian sekavaksi, tän siitä saa kun ei ole ehtinyt pitkiin aikoihin kirjottelemaan. Unohdin varmasti jotain että kysykää jos jäi epäselväksi. Nyt ihanaa joulunodotusta sinne!

XOXO SS

4 kommenttia:

 1. hui kamala nuo jouluvalot!!:DDD

  VastaaPoista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääks en tiedä mitä tein tälle kommentille mutta joo thanksgiving on yhdyssana.. :-D mun moka!!

   Poista

! Emme julkaise sopimattomia kommentteja, joten pidäthän juttusi asiallisina!