INSTAGRAM

lauantai 4. lokakuuta 2014

KUULUMISIA

Ihanaa lauantai aamua kaikille! Miten teidän viikonloppu on lähtenyt käyntiin? :-)

Koeviikko hurahti nopeasti ohi ja nyt ollaankin jo kakkos jakson puolella. Outoa, että aika menee näin nopeasti. Toisaalta sitä nopeammin nään Siirin Miamin maisemissa(). Viimeisen viikon oon raahautunut kokeisiin veluri-neule linjalla, vaikka parina viimeisenä päivänä, niiden mitta tuli täyteen ja vetäisin mekon/hameen päälleni. Tykkään niin paljon hame ja neule yhdistelmästä, ai että! Päätettiin ihanien tyttöjen kanssa, että perjantaina me tehdään jotain kivaa ja sehän toteutuikin! Nähtiin keskustassa seitsemän maissa ja iltaa jatkettiin kaverin luokse. Oli kyllä ihan huippu hauskaa, aivan tajuttoman hyvässä seurassa! Kiitos kaikille mukana olleille :---)
Tänään aamulle herättiin Mallan kanssa meiltä puoli kahden aikaan?!?! Anteeksi mitä, en ole piiiitkään aikaan noin myöhään herännyt. Mutta nyt tuli ainakin univelkoja nukuttua pois :-D Vietettiin vähän aikasessa myös tänään mun siskon 20v synttäreitä, mitkä tosiasiassa on siis tiistaina!

Niin, en taida ollakkaan maininnut täällä blogin puolella, että mä oon aloittanut ajo-opetuksen. Kohta puolin oonkin lähdössä auton rattiin ja illalla olisi suunnitelmissa nähdä vielä kavereita. Nyt toivotan mahtavaa viikonloppua, palaillaan luultavasti asujen merkeissä ensiviikolla!
Kuvat ovat ennen koeviikkoa otetut, kun oltiin perheen kanssa syömässä taivaallisen hyvää intialaista! Nams!

XOXO SN

4 kommenttia:

! Emme julkaise sopimattomia kommentteja, joten pidäthän juttusi asiallisina!