INSTAGRAM

tiistai 7. lokakuuta 2014

FALL AFTER FALL BREAK

Kadotin aamulla mun lemppari ponnarin, sen joka on just sopivasti venynyt, kolme kertaa kierrettynä ei paina hiuksia, muttei myöskään päästä niitä valumaan ja kaiken lisäksi väriltään vaaleanpunainen, oon käyttänyt sitä joka ikinen päivä täällä. Menin pieneen shokkitilaan, mikä on tietty vähän huolestuttavaa kun kyseessä on vain ponnari.. ja käänsin koko huoneen ympäri. Jokanen laatikko, peittojen alta, vessasta, olin jopa nähnyt sen aamulla keittiön pöydällä ja muistin laittaneeni sen johonkin. Empäs ehtinyt kovin kauaa enää etsiä kun pitikin jo kerätä kamat kasaan ja hypätä autoon. Jouduin siis tyytymän toiseen ponnariin, mikä ei tietenkään ole läheskän niin hyvä. No enkun tunnilla tajusin että sehän on ollut koko pitkän aamun mun ranteessa?! Kuinka sokea voi ihminen olla. Ja mulla käy näitä vähän väliä, että ois jo voinut melkein arvata. Hah.
Tämmösen stoorin mä sain väännettyä yhdestä ponnarista.. Tästäkin vois tietty huolestua, onko mulla aiheet näin vähissä? Tänään oli muuten niin uuvuttava päivä, etten ees muista millon oisin viimeks ollut näin väsynyt. Suuta en jaksanut avata kun vaan pakon edessä ja silmät lurpsahteli kiinni tasaisin väliajoin. Ja justhan meillä oli pidennetty viikonloppu syksyn kunniaksi? En tiedä pitäiskö itkeä vai nauraa tonkaan suhteen, sillä tosissaan meidän allas suljettiin, ilmat on viilentynyt ihan kiitettävästi (Mulla oli yks päivä ihan oikeesti tosi kylmä teepparilla ja asteet laski alle 15..) ja luultavasti juurikin toi ilma painaa mieltä alemmas. Toisaalta taas sain vihdoin edes pariksi päiväiväksi mun uudelle takille käyttöä ja sitä oon muuten oottanut jo tovin jos toisenkin ja toisaalta ollaan kokoajan lähempänä uutta vuotta ja tehän tiedätte mitä silloin tapahtuu.. Ehkä mä kuitenkin itken, vaikka edellä mainitut kohottaakin mieltä hippusen. Jos teillä on mitään vinkkejä masentavan syyspäivän parantamiseksi, niin ehdotuksia vastaanotetaan mieluusti. Jotain kaakaokuppia kera hyvän kirjan- systeemiä voisin joku päivä ainakin kehitellä. Ton kokoista hymyä mitä kuvissa esiintyy, ei ole mun naamalta kyllä tänään voinut löytää.

XOXO SS 

9 kommenttia:

 1. Oot kyllä tosi kaunis tuossa kuvassa!

  VastaaPoista
 2. Ootko saanu uusia kavereita paljon sieltä? Millast siällä valtameren toisella puolella on ollu?:D Onks high school vastannu sun odotuksii ja onks se yhtää sellanen ku kaikist leffois?:D Ootte molemmat tosi kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojuu, koulukavereita kyllä! Vapaa-aikaa vietän lähinnä perheen ja läksyjen parissa, pelejä lukuunottamatta tietty. Koulupäivät on niin hirmusen pitkiä täällä. High school on kyllä tietyllä tapaa sellanen kun se leffoissa näkyy, mutta näin tiukkoja sääntöjä, omalla tavallaan vähän lapsellista porukkaa ja sitä lapsellisuutts ruokkivaa opettajakuntaa en osannut odottaa.. Ei tietty pitäis yleistää, mutta mulla on toisinaan vähän ala-asteelle palannut olo. :-D Kaikki on kuitenkin tosi ystävällisiä ja aina valmiina auttamaan, mikä on tosi ihanaa. Näitten kysymysten pohjaltahan void tehdä melkein postauksen! Kiitos paljon! <3

   Poista
 3. ootko siis vaihdossa vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En, ollaan puoli vuotta täällä perheen kanssa. :-)

   Poista
 4. Kieltämättä rasittavaa jos ponari menee kaks ja puoli kierrosta, mutta ei kolmatta. Ja jää silloin löysäksi. Sellasilla tee mitään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oot niin oikeessa! Mä ostin just paketillisen sellasia.. hukkaan meni ne muutamat dollarit. :/

   Poista
 5. mulla on toi sama juttu ponnarinkaa, jos en löydä sitä tiettyä ni kännään koko huoneen ympäri:D ootpa kaunis tossa kuvassa♥

  VastaaPoista

EEmme julkaise sopimattomia kommentteja, joten pidäthän juttusi asiallisina!