INSTAGRAM

torstai 9. lokakuuta 2014

AUTUMN part 1

Oltiin tänään ihanassa syksyn säässä (tuuli, melkein sato vettä ja välillä tihkutti) kuvailemassa Crissen, Mallan ja Beatan kanssa. Kuvia tosiaan kertyi melkein 400 kuvaa, huh, oli varaa mistä valita :-D Senpä takia päätinkin tehdä vielä toisen osan näistä, ettei yksi postaus täyty pelkistä kuvia. Ja muutenkin nyt mun ajatuksen pätkii sen verran ja silmät painuu kiinni, että siirryn tästä koneelta pois tv ääreen makoilemaan.. Koitan saada viikonlopuksi kuvat muokattua, silloin päästään sitten uudestaan näkemään näitä.

Toi asu on muuten ihan mun favorite nykyään! Ton raitahommelin ostin viime sunnuntaina Zarasta, what do you think?  Tällä viikolla päässyt jo pariin otteeseen käyttöön, eikä varmasti loppunut siihen. Huomenna olisi tiedossa lukiolaisten synttärijuhlia, joihin ollaan kavereiden kanssa suuntaamassa. Tulossa siis ihan huippuhauskaa, en malta odottaa että olisi jo huomis-ilta! Noh tässä nyt pika kuulumiset tältä erää, viikonloppuja ihanat!
XOXO SN

12 kommenttia:

  1. Siis olet näissä maailman kauneiin♥♥♥ Ja toi viiminen kuva meistä on niin kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi että kiitos rakas, ooot ihanin!!!<3 niin on, mäki tykkään siitä niin paljon!xx tommosia joskus lisää<3pus

      Poista
  2. Toi vika kuva susta ja mallasta on niin ihana! <3

    VastaaPoista
  3. upee toi asu ja rakastuin tohon takkii eniten! ihania kuvia susta♥:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ihan hirmusesti!♥ toi takki on kyllä aika kiva omasta mielestänikin, ja kun se sopii vielä niin monen kanssa :-)

      Poista
  4. Oi vitsit kuinka kaunis syyskokonaisuus, ja tuo eka kuva on todella kaunis kuva sinusta. Upea olet! :)

    VastaaPoista