INSTAGRAM

tiistai 2. syyskuuta 2014

BRICK WALL

Mulla on kansioissa teille asukuvia ihan hirmusesti, mutta joka kerta kun saan koneen auki niin tajuan, että ainiin mulla on vielä paljon tekemistä täksi päiväksi, että ehkä pitäisiä siirtyä koneelta pois.. Noh, enhän mä niitäkään saa tehtyä, mutta en postaustakaan :-D Eikä tä oo sellasta, että pakottaisin itseni bloggaamaan, meinaan rakastan tätä ylikaiken. Vaan kyse on siitä, että on ihan hirveesti taas koulujuttuja meneillään yms.. Toivottavasti ymmärrätte! :-)

Asiasta nakkiin. Käytiin viimeviikolla yksi päivä Mallan kanssa kuvailemassa meidän asuja keskustassa, sen jälkeen kun oltiin kahviteltu tyttöjen kanssa. Löydettiin yhdeltä sisäpihalta kiva tiiliseinä ja se passasi paremmin kuin hyvin meille. Päälleni pääsi sinäpäivänä Angelica Blickin paita, niihin yhditettynä korkeavyötäröiset farkut, kultaset platformsit, sekä unohtamatta mun tänhetken ehdotonta lempparitakkia, ah tykkään tost vain niin paljon! Napapaita kelit taitaakin melkein mun osalta olla ohi, sillä koulussakin sisällä (NYT JO?!!?) melkein pakkasta. Huih, en ees halua tietää millaista siellä on talvella :--D Kertokaapas mitä pidätte asusta ja mihin kaikkiin te yhdistäisitte tuon Blickin paidan? Tässä kuitenkin lopputulosta:

XOXO SN

8 kommenttia:

  1. Apua oot niin kaunis näissä kuvissa!<3

    VastaaPoista
  2. ihan sairaan kiva asu, oot niiin kaunis :)!

    VastaaPoista
  3. ihana asu sulla ! mistä sä oot noin ihanan takin löytänyt ? (: nimittäin rakastuin heti tuohon! teillä on kyllä ihana blogi kuuluu ehdottomasti parhaiden listaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi ihana kommentti, kiitos paaaaljon!<3 ja toi on ostettu h&m :-) ja toi on kyllä kiva kun sopii niin hyvin kaikkien kanssa ja vielä mukavakin päällä!

      Poista