INSTAGRAM

maanantai 2. kesäkuuta 2014

EKAT KESÄLOMAPÄIVÄT

Kutakuinkin tämmösissä tunnelmissa on nä muutamä päivä elelty. Lauantaina oli aika jättää Lyseo taakse ja ottaa vimpat kuvat meidän tyttöporukalla (tai ei, koska mehän tullaan ehdottomasti vielä näkemään kesällä!) ja sunnuntaina sitten päätin mennä Venlan luokse yöksi. Ilta meni lähinnä jutellessa ja aamulla herättiin aikasin ja kiiruhdettiin Kian luokse Venlan sekä Annan kanssa syömään superhyvää aamupalaa. Itsetehty frozen yogurt, siihen ihanat täytteet ja voileipäkakku on vaan parasta! Pari tuntia sitten palasin mun ekalta kesälukiotunnilta ja seuraavat kaks viikkoa onkin vielä ahkeraa opiskelua. Illalla oli tarkotus mennä vielä tytsyjen kanssa, mutta muhun iski eilen joku kurkkukipu ja päätin suosiolla tulla kotiin kirjottelemaan teille postausta.XOXO SS 

5 kommenttia:

 1. Tuo banneri on tosi simppeli mut samalla näyttävä! :-)

  VastaaPoista
 2. voitko laittaa ohjeen tosta frozen yogurtista?:) ihana toi sun yksin kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Heitettiin vain maustamatonta jugurttia ja vanilijajauhoa jäätelökoneeseen ja annettiin siellä tekeytyä.. Voisin kyllä koittaa kehitellä jotain minkä sais aikaseks ilman kyseistä konetta!

   Poista
  2. Froyota voi tehä ilman jäätelökonetta ihan noilla samoilla aineksilla kulhoon sekotettuna ja sitte vaan pakastimeen pariksi tunniksi! Kannattaa välillä käydä vähän sekottelemassa että koostumus jää sellaseksi jäätelömäiseksi :-)

   Poista

! Emme julkaise sopimattomia kommentteja, joten pidäthän juttusi asiallisina!