INSTAGRAM

maanantai 7. huhtikuuta 2014

AIVAN IHANA LAUANTAI

 Viime viikonloppu kului mun osalta kisoissa, mutta lauantaihin mahtu vähän muutakin. Oli ihan super ihana päivä joka alko kello yhdeksän valmennuksella. Sieltä Siiri tuli hakemaan mut ja ajettiin kupittaan hallille katsomaan aluekisoja. Lähinnä parin muun joukkueen lisäksi haluttiin mennä kannustamaan Belissioita joissa voimistelee mm Eve ja Crisse, käykää edes vilkasemassa noiden täydellisyysten blogit! Illemmalla mentiinkin meidän perheen kanssa Siiri N'än luokse missä aikaa kului viisi tuntia ihan hujauksessa ja kotiin lähdettiin yhden jälkeen taksilla. Siirin äiti oli tehnyt super hyviä ruokia ja loppuillasta vaihdettiinkin shortsit päälle kun farkut rupes kiristämään sen kaiken syömisen jälkeen.. Meidän osalta ilta meni wiitä pelaillen ja Frendejä katsellen. 

Ootteko muuten kukaan koittanut tankotanssia? Meillä oli perjantaina kolmas tunti ja toi laji on vienyt kyllä molempien sydämet mukanaan!

XOXO SS


4 kommenttia:

 1. moikka!
  vähän on tankotanssi kiinnostanut mutta kysymys... hiertääkö se kauheesti sisäreisiin? satun omistamaa nimittäin todella kuivan ja ohuen ihon.:/
  ps. kiva ja pirtee blogi teillä!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Juu, no jos nyt ihan rehellisiä ollaan niin kyllä hiertää varsinkin tietyissä liikkeissä. Toki on paljon niitäkin jossa ei, mutta paljon on niitäkin jossa hiertää. Tosi ikävä homma.. :( Kannattaa käydä koittamassa ja katsoa miten iho reagoi!
   Kiitos paljon<3

   Poista

! Emme julkaise sopimattomia kommentteja, joten pidäthän juttusi asiallisina!