INSTAGRAM

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

LOVE MORNINGS

Oon varmaan ennenkin täällä blogin puolella maininnut, että rakastan yli kaiken sellaisia aamuja, kun ei ole minnekkään kiire, saa syödä runsaan aamiaisen, selailla wehearttiä ja laittautua kaikessa rauhassa! Mutta arkipäivinä mulla ei ole koskaan siihen aikaa, niimpä viikonloppuisin korvaan ne viikon kiireiset aamut. Eilen ennen tyttöjen luo lähtöä söin ihanan aamiaisen ja valmistautumiseen meni varmaan kaksi tuntia, koska ei tosiaan ollut kiire niin en viitsinyt hätäillä, heheh! Napsasin osasta aamiaisen herkuista kuvat ja enemmän tulikin sitten kuvailtua tytsyjen kanssa illalla! Otettiin myös videoita kokkaamisistamme ja ne koitan saada editoiduksi huomenna, joten silmä tarkkana, se tulee myös tännekkin lähipäivinä!
Nyt menen kattomaan huomiset läksyt ja siirryn tv ääreen!
Hyvää yötä ja alkavaa viikkoa!♥ xoxo SN

4 kommenttia:

 1. Oi kuinka herkullinen aamiainen ja muutenkin ihana postaus! :)

  VastaaPoista
 2. Mimmoset rippimekot teillä oli ? Saisko kuvaa ? Ja kun olit puolassa shoppailemassa, niin tietäisitkö että onko krakowassa millaiset shoppailu mahdollisuudet ?:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla oli sellane valkone pitsine tiukka olkaimeton mekko, mis oli semmone peplum ja siiri s oli semmone valkone kans niiku semmost ohust kangast ja oli jotai paljetti juttui sii ylhääl xD oon huono selittää.. ja voidaa me ehkä myöhemmi laittaa mut mun ig (ssiiri) löytyy iha ekoi kuvii :) ja en osaa sanoo tosta krakowasta ku en oo ikinä siellä ollut, mutta jos se on yhtään gdanskin tapanen niin siellä pitäis olla paljon kivoja kauppoja ja ostoskeskuksia!:)

   Poista

! Emme julkaise sopimattomia kommentteja, joten pidäthän juttusi asiallisina!