INSTAGRAM

torstai 30. toukokuuta 2013

BERLIINI VIDEOLLA

Sunnuntai aamuna neljän maissa suunnattiin auto kohti helsinkiä ja kaheksalta lähtiki lentokone kohti berliiniä. Paripäivää shoppailua, yks päivä maisemia, berliinin muuria sekä muita nähtävyyksiä, neljänä päivänä starbucksia, hardrocks caffee ja vähän lisää shoppailua. Sitä sisälsi meiän neljän päivän lomailu ja takas tultiin tänään kolmen maissa. Matkalla turkuun poikettiin sotkassa ja siskolle ja mulle tilattiinki sitte uudet sängyt uuteen kotiin! Vähän aikaa sitte tulin kotiin, käytiin siirin kanssa uittamolla ja nyt painun nukkumaan. Niin ahkerasti kuvailin tuolla videoo, että kuvat jäi aikalailla kokonaan pois, mutta varastan varmaan muutamat otokset siskon kamerasta. Mietin myös teenkö ostosten esittelyn kuvina vai videolla?:)

summer time 87

Lisään tänpäiväset kuvat ja lähdenkin Siirille sitten piakkoin. Oltiin tosiaan eilen luokkaretkellä Suomenlinnassa ja siitä teen luultavasti huomen postauksen kun saan kuvat. Ja otinkin äsken videon parista uudesta ostoksesta, niin teen sen illalla ja lisään sen sitte myöhemmin.
toppi: h&M
Tällä kertaa ei muuuta, ADIOS!
xoxo SN

lauantai 25. toukokuuta 2013

NAANTALI

Aamulla herättiin Siirin kanssa joskus yhdeksältä (!?!?) ja melkein heti sen jälkeen lähdettiin perheen kanssa nokka kohti Naantalia ja siinä samalla heitettiin Siiri kotiin. Mun sisko meni siis johonkin työhaastatteluun, dont know, ja me mentiin sitte käppäilemään ihanaan Suomen kesäkaupunkiin. Lopuksi viellä poikettiin uivaan venenäyttelyyn, missä näkykin sitten mahtavia paatteja x)
Tajusinkin vasta äsken että tähän tulikin aikas paljon kuvia, mikä johtuu siitä että liikuin siellä kuin mikäkin turisti xD Mutta mitäs se ketään haittaa, jos kerran vähän enemmän kuvia ;)
xoxo SN

ALMOST OVER


Koulun loppu häämöttää jo uhkaavasti ja siks meillä oliki eilen ysigaala niinku siiri jo kerto. Illemmalla lähettiin siirin annan ja jennyn kanssa uittamon rannalle ja ennen kahtatoista ajeltiin sitte takas kotiin. Ens yönä ois lähtö berliiniin joten mun osalta seuraavat postaukset tulee vasta ensviikon lopulla ku tuun takasin tänne suomeen, joten pitäkää ihana viikko!

perjantai 24. toukokuuta 2013

Ysigaala 2013

Tänään oli tosiaan 9Gaala, mikä tarkoittaa tietty sitä että kaikki pojat oli komeina puvuissa ja tytöillä upeat mekot päällä! Ei koulussa oikeen mitään erikoista sen lisäksi tapahtunut kuin, että se tunnin kestä Gaala oli, ei mikään hirveen kummoinen, mutta tulipahan sekin sitte koettua x)
Siiri tulee meille jossain 6 maissa ja sitte lähetään ulos ja siiri sitte meille yöksi. Laitanki vaan nä kuvat tähän koska niitä tosiaan kertys aikas PALJON.. 
Ei muuta ku että hyvää viikonloppua pupulit!
xoxo SN

torstai 23. toukokuuta 2013

CLOUDS

Menkääs kaikki tsekkaamaan tämä super hyvä Redraman uusi biisi, oih minä tykkään!!!!

Ei mulla ollut oikeastaan muuta asiaa, kuin että miten nopeasti viikot oikein vierähtää, kun huomenna on jo perjatai ja ensviikko onkin viimeinen tuolla Luostarivuoren yläasteella.. Ihanaa päästä lukioon, mutta kuitenkin aika haikeeta ja outoa kun aika vierähtää näin nopeasti. Musta mä just menin sinne seiska luokalle..

Siiri väsäs kanssa uuden bannerin, what do u think guys?
Niin ja äsken yritin tuunata mun farkkuja, mutta sitten ne repeskin vahingossa väärään suuntaan.. Eihän sitä kukaan huomaa, eihän ;)
xoxo SN

keskiviikko 22. toukokuuta 2013

PICTURES OF TODAY

Tänään meni koulupäivä nopeesti jonka jälkeen mentiin sitten annan kanssa skanssiin ja niille. Ostin vaan ton korun seppälästä, syynä se että hintaa oli vaan kolme euroa. Sitä ysigaalamekkoa en oo jaksanu teille kuvata, mutta teen sen sitte perjantaina, kun on itse juhlapäivä. Annan luona ruvettiin miettimään kaikkea bloggaukseen liittyvää ja mulle tuli hirvee pakkomielle tehä toinen blogi. En yhtään tiiä mitä siitä tulee, enkä todellakaan oo lopettamassa tän blogin pitämistä, mutta tarkotuksena ois että tekisin postauksia sinne ihan vaan fiiliksen mukaan. Painotan siellä enemmän valokuvia ja panostan niiden laatuun ja muokkauksiin. Blogiin pääsette tästä.

xoxo SS

tiistai 21. toukokuuta 2013

RAX

Nyt on aivan mahtava päivä takana päin! Koulussa otettiin vaan aurinkoa ja ennen rulkin tuntia nukahdettiin puistoon annan kanssa jonka vuoksi myöhästyttiin tunnilta. Sen jälkeen lähettiin sitten maisan kanssa kohti prismaa josta saatiinki molemmat pariks viikoks kesätöitä. Mun kesäkuu on nyt ihan täynnä, ekaks meen helsinkiin kaheks viikoks töihin, sitten ku tuun sieltä ni saan tietää mihin lukioon pääsen ja päivä sen jälkeen onki lähtö espanjaan. Ku tuun matkalta ni mulla on viis päivää vapaata jonka jälkeen alkaa toi toinen työ ja heti seuraavana päivänä lähetäänki siirin kanssa isosiks. Loppu kesäloma on kuitenki pyhitetty hauskanpitoon ja kavereiden kanssa oleskeluun! Joka tapauksessa kun oltiin sovittu työajat, niin käytiin kiertelemässä keskustassa, kun etin ysigaalaan mekkoa tai toppia, eikä ees kauaa tarvinnu ettiä, kun jo löysin spiritstoresta täydellisen peplummekon 20 prosentin alennuksella! Sieltä mentiin vielä hetkeks aurajoenrantaan istumaan ennen ku otettiin suunta kohti raxia missä ruokailtiin koko luokan voimin, en voi uskoa että meillä on kymmenen vuotta takana päin ja alle kaks viikkoa enää jäljellä! Ja mulla ei ees sitä, kun otetaan lauantaina nokka kohti beriliiniä. Tämä superiloinen tyttö laittaa teille nyt parit kuvat alle ja menee suihkun kautta nukkumaan! Pitäkää kiva viikko, puspus.

xoxo SS









valkoinen Youtube -palkki

Elikkäs tässä olis nyt ohjeet valkoseen Youtube -palkkiin, kun sitä on pari pyydellyt!

1. Etsi haluamasi video/kappale Youtubesta
 2. Napauta "Jaa" ja sitten "Upota"
3. Sitten kopioi vain koodi ja liitä se postauksen HTML -alueeseen
4. Sen jälkeen etsit koodista KAKSI tälläistä kohtaa: version=3&hl=fi_FI
5. Lisää kyseisten kohtien tilalle seuraava koodi: version=2&loop=1&showinfo=0&showsearch=0&color=ffffff&color1=0xffffff&color2=0xffffff&color=ffffff

6. Lopuksi muuta koodista kohdat widht="560" ja height="315", seuraavalla tavalla:
Eli widht tarkoittaa leveyttä ja sen voi laittaa miksi tahansa numeroksi, esim. postausleveyden tai kuvien kokoksi. Ja sitten height meinaa korkeutta ja numeron 315 tilalle kannattaa laittaa numero 25, jotta siitä tulee palkin kokoinen

7. Lopuksi esikatsele onko palkki oikean kokoinen ja TADAA ready!!!

Toivottasti tästä oli jollekkin apua, meinaan itse käytän tätä melkein aina, koska en yksinkertasesti tiedä muita keinoja, hah!
xoxo SN