INSTAGRAM

keskiviikko 4. joulukuuta 2013

VIDEO AND RE-RED LIPS

Hou hou! Joulu on jo ihan ovella. Ei enää kuin pari viikkoa joululomaan, sitä todellakin odotellessa! Tämä päivä meni rennosti alle kahdella tunnilla koulussa mistä lähdinkin sitten hamppilääkärin kautta kotiin kattelemaan Kauheaa kankkusta x) Vetäsin aamulla huuliin punaista, muuten aika suht.koht. yksinkertaiseen asuun. Välillä sellainenkin on ihan kiva näin talvella (vaikka lunta ei ole vieläkään tullut!?! ei kyllä mua haittaa). Alempana näkyy sekalaisia videoita jouluun ja vähän muuhunkin liittyen. Nyt oon löytänyt myös syyn siihen, miksi en tee niin usein videoita kuin haluaisin, koska mun moviemaker heittää AINA kaikki videot pois niin siihen editoimiseen menee (vähintään) 4 tuntia. Ja silloinkin lopputulos ei ole sellainen kuin haluaisin ja sieltä puuttuu luonnollisesti `parhaimmat` videot. Niin kuin tälläkin kertaa kävi ja video loppuu yhtäkkiä ja kaikki klipit ihan ihme järjestyksessä. Miettisin pitkään julkasenko tämän, mutta päädyin kuitenkin nyt siihen että joo, koska ei kaikkien ole pakko tuota kuitenkaan katsoa, haha! Seuraavan kerran en muokkaa videoitani enää tällä koneella... Pidemmittä puheitta, ensikertaan!

Christmas is here soon and there`s only couple weeks to Christmas holiday, can`t wait that! My day was very chill; I was less than two lessons at school and then I went to dentist and then to home watch The hangover x) I put red lipstick this morning and I think it`s sometimes nice in winter too.
Under you can see some videos that I have token and I just tell you that my moviemaker is just a trouble to me.. My editing took over 4 hours.. gosh! That is my problem, why I don`t do so many videos that I would like to. 

xoxo SN

4 kommenttia:

  1. Oot tosi kaunis! Kui pitkä oikee oot ?:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. suuret kiitokset!:) en muista kunnolla mut ku viimeks yläasteel mitattii ni taisin olla joku 174cm xD

      Poista

! Emme julkaise sopimattomia kommentteja, joten pidäthän juttusi asiallisina!