INSTAGRAM

lauantai 2. marraskuuta 2013

MY WANTIES

En oo ennen tällästä postausta tehnytkään, missä esittelen ihanuuksia, mitkä haluisin niin paljon nähdä myös omassa vaatekaapissani! Kuitenkin kertokaa mitä tykkäätte tälläisestä postauksesta ja haluatteko nähdä näitä jatkossakin!
Wanties2
Ensiksi kokosin marraskuun must hankinnat (jos noin voi sanoa). Eli pipo on ainakin sellainen mitä tulee näkemään mun päässä varmasti koko kylmän kauden. Perässä tulee myös toi aivan ihana karvaliivi ja One directionin hajuvesi mitä oon joutunut himoamaan jo aivan liian kauan. Sitten on myös kultaiset kaulakorut ja rikkinäiset farkut, pure love! 
Outerwear1
Toiseksi keräsin kollaasin, missä näkyy mun lemppari takit, jotka nettiä surffailessani löysin! Niinkuin kuvasta näkee, karva on se mitä mun talvitakissa pitäisi ehdottamasti löytyä. Nappasin tähän myös nahkatakinkin, koska jos se on tarpeeksi paksu, niin sillä pärjää pitkälle syksyäkin.


Tops1

Oli pakko tehdä kollaasi myös vähän kesäsemmistä paidoista, koska tuli niin hirmunen ikävä kesää etten voinut vastustaa kiusausta! Voi että kumpa talvi menisi pikaisesti ohi ja pääsisi taas nauttimaan lämmöstä ja tarkenemaan toppi päällä ulkona. Vaikka ei sillä ettei talvella olisi ihana pukeutua paksuisiin neuleisiin ja juoda kaakaota takan äärellä..
XOXO SN

4 kommenttia:

 1. haluukko ton boy londonin vielä ton natsikohunkin jälkeen?:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no itseasiassa kyllä, en missään nimessä pidä natseista tai ylipäätänsä tälläisestä rasismista mite he tekivät holokaustin aikana. MUTTA mielestäni boy london merkki on hieno, enkä pääse siitä yli enkä ympäri vaikka sen logo olisi kuinka hitlerin keksimä:/ ja ymmärrän täysin kaikkia kenelle se merkkaa enemmän, mutta minulle vain tämä ei ole ihan niin suuri asia.

   Poista
  2. kotkalogoa on käytetty saksassa kauan ennen hitleriä:) hän vain muokkasi sen natseille. Rohkeasti paita päälle! sillähän me kapinoidaan natsismia vastaan!

   Poista
  3. Aivan niin, oot täysin oikeessa! :)

   Poista

! Emme julkaise sopimattomia kommentteja, joten pidäthän juttusi asiallisina!