INSTAGRAM

sunnuntai 6. lokakuuta 2013

EXAMWEEK OVER

Huomasin, että mun postailuistani on kulunut jo ihmeen pitkä aika. Tai oonhan mä pari kuvaa jakaillut silloin tällöin, mutta kunnon sisältö on puuttunut. Siksi päätinkin nyt tulla kirjoittelmaan mun viime hetken kuulumisistani. Onneksi kuitenkin meitän kirjottajia on kaksi, niin ei blogi pysy kokoaikaa ihan hiljaisena. Oon jotenkin niiiin helpottunut, kun ensimmäinen koeviikko on ohi ja nyt vaan toivon että pääsisin kaikista läpi, heh:D En kokeiden lomassa oo ehtiny oikeestaa ees napsimaan kuvia, mutta nyt se muuttuu ja koitan saada kameraan julkaisukelpoisia kuvia!
Perjantaina alkoi uusi jakso ja samana iltana käytiin testaamassa tankotanssia funkylla! Ihan hirmukivaa oli ja mulla ainakin tuntui eilen ja tänään kyllä lihaksissa ihan kunnolla. Launtaita en tälläkertaa odottanutkaan niin paljoa, mikä johtuu siitä, että meidän lukiollahan oli silloin koulua. Eli perus koulupäivä sinäällään, lukuun ottamatta joitain tilaisuuksia salissa.
Oon muuten huomannut, että ei olekkaan niin hyvä että hese, mäkki ym. pikaruokalat sijaitsevat noin lähellä koulua, koska siellä tulee käytyä aivan liian usein. Nyt on pakko alkaa välttää siellä käymistä ja totutella terveellisempään ruokavalioon!!
Ensiperjantaina onkin mun lukion + kolmen muun lukion yhdessä järjestämät lukiobileet, sain sinne liput ja siiri olennaisesti  tulossa mun avecina sinne. Varmasti kivaa tulossa, kunhan vaan keksisin mitkä sinne laittaisin, onneksi niitä ehtii viellä aatella.
Ollaan nyt lähdössä perheen kanssa raflaan syömään mun siskon synttäreiden kunniaksi, mitkä ovatkin huomenaa, jeijjj! Mulla on muuten ladannut aamusta asti toi mun video nyt, joten julkasen sen sitten ehkä tännekkin illemmalla, kun lataus siis on valmis. xoxo sn

4 kommenttia:

! Emme julkaise sopimattomia kommentteja, joten pidäthän juttusi asiallisina!