INSTAGRAM

keskiviikko 4. syyskuuta 2013

YOU WRECK ME

 Mulla on ihan super kiireisiä päiviä takana, nimittäin eilen oltiin seittemän hengen porukalla viettämässä Seidan synttäreitä leffan merkeissä ja sitä ennen näin pitkästä aikaa Annaa ja Jennyä. Tänään oliki aamusta sitte koulukuvaus ja lupaan julkasta niitä tänne jos en näytä ihan kamalalta. Kun pääsin kotiin niin päätettiin äidin ja isin kanssa lähteä ostamaan mulle uutta läppäriä koulua varten ja löydettiinkin sellanen vaaleenliila joka tulee vissiin ens viikolla, joten kuvia siitä sitten. Äsken oltiin tän syksyn ekassa iskotapaamisessa jonka jälkeen käytiin Siirin ja Liridonin kanssa ottamassa parit yllä näkyvät kuvat! En oo ehtiny tekemään melkeen mitään mitä oon suunnitellu, mutta huomenna ei onneks oo mitään suunnitelmia koulun jälkeen (Joka loppuu vasta neljältä..), joten ehkä saan sillon hoideltua noita hommia joita ois jo viikko sitte pitäny tehä, kuten opiskelijakortin tilaus, huoneen siivous, musiikin latailu yms.

xoxo SS

4 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! :) Teillä on kiva blogi :))

  http://eerika-justthinkaboutit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. miten oot laittanu noi sun etuhiukset ja letin? on meinaa iha sika kiva kampaus! :) voiks tehä siit esim jotai tutorialia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Kieritin vaan molemmita puolilta hiuksia sivumpaan ja laitoin pinneillä kiinni ja letti ihan normaali tohon sivulle. En välttämättä tosta tee tutoriaalia, mutta voidaan harkita jos jotain lettitutoriaaleja saatais Siirin kanssa aikaseks.. :)

   Poista

! Emme julkaise sopimattomia kommentteja, joten pidäthän juttusi asiallisina!