INSTAGRAM

torstai 1. elokuuta 2013

VIDEO: bestfriend tag & test

Ylempänä näkyy video mikä kuvattiin eilen kun olin Siirillä ja samalla nähtiin pari kaveriakin pikaisesti. Mutta tosiaan videon suosittelen vaihtamaan HD:ksi.

Ja alempana on kappale mihin oon aivan rakastanut, ja mistä tulee niin hyvä mieli kun sitä kuuntelee! Onko teillä muilla tällä hetkellä joitain lemppari biisejä?


Niin ihanaa kun jo aamulla herättyäni paistaa jo aurinko, niin että tulee jo hetkessä oikeasti kuuma ulkona!! Tälläisiä säitä saisi olla enemmän Suomen kesässä. Plus asiat jotka oikeasti kuuluvat auringon lisäksi kesään ovat: mansikat, herneet ja grilliruoka♥ Eikä mikään yllätys että mun tilanteessa ne liittyvät ruokaan, (en varmaan ole ainut) meinaan lomalla tulee vain herkuteltua aivan liikaa.
Ja huomenna olisi luvassa yökyläilyä tyttöporukalla ja toivottavasti myös hyvällä kuvasaldolla. xoxo SN

2 kommenttia:

  1. Ootte ihan parhaita! :) Molemmat ootte tosi kauniita! :) Siiri N: Oon asunu joskus H-salossa ja asuit sillon iha siinä lähellä :) Oltiin joskus ulkona samassa "porukassa" ku olin 1. luokalla ja sä 2. luokalla :) (tai joskus siihen aikoihin :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi vitsit miten ihanasti sanottu! piristit iltaa ihanasti<3 ollaan vai? voi eii en muista oikeen kunnolla :/ misä täsä mun lähel asuit jos sit muistis paremmin mieleen...?:) mut kiva kun kerroit kuitenkin!

      Poista

! Emme julkaise sopimattomia kommentteja, joten pidäthän juttusi asiallisina!