INSTAGRAM

torstai 4. huhtikuuta 2013

AND YOU LET HER GO

Heippaa! Eilen piti lukee yhteiskuntaoppii, mut minä tunnollinen ja ahkera opiskelija taas keksin tosi hyviä tekosyitä, kuten telkkarin kattominen, gossip girl, annan luona oleminen ja jopa huoneen siivous tuntu paremmalta vaihtoehdolta! No, ennen nukkumaanmenoa päätin kuitenkin kirjaan tarttua ja se olikin yllättävän hauskaa se lukeminen, joten vähän kadutti kun en alottanu aikasemmin, mutta ei haittaa, koska sain kuitenki koko koealueen luettua läpi ja tänään vastattua jokaseen kysymykseen, eikä ne kokeet tähän lopu, eli kyllä mä ehin vielä lukemaan! Iltapäivällä siiri sitte tuli meille, on nä torstait jotenki päätyny perinteeks meillä olla yhessä. Käytiin katsastamassa uus h&m jota mainostetaan suomen suurimpana ja hakemassa ilmaset jätskit. Oli kyllä tosi ihana se h&m ja en oo ees kyseisen kaupan vaatteista ennen hirveesti perustanu, koska on näyttäny jotenki niin räteiltä ja tylsiltä, mutta kyllä muuttu vaikutelma! Ehdottomasti mennään sinne uudestaan, nyt vaan oli niin isot jonot, ettei me siellä kauaa oltu, kierrettiin vaan läpi ja seki jo vei aikansa. Sen jälkeen oliki tarkotus mennä kirpparille, mut katoin väärän bussin ja pian oltiinki melkeen raisiossa asti oottamassa bussia takasin päin, eikä me sitte enää ees ehitty ja jaksettu venaa uutta bussia, joka ois menny oikeeseen suuntaan, eli päädyttiin lidlin kautta meille. Siiri lähti ehkä tunti sitte ja mä jatkan gossip girlin katteluu, joten heijdå!
 Huivi&farkut: espanja
Kengät: converse
Jakku: h&m
toppi: zara


4 kommenttia:

 1. Mistä toi sun iphone kuori on ?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on joskus saatu jostain ulkomailta tulijaisiks :)!

   Poista
 2. Te voisitte muuten aina postauksen loppuun laittaa että kummalta siiriltä postaus on, joskus se on nimittäin hieman epäselvää (: tyyliin sellasissa postauksissa ku ei oo teistä itestä vaikka kuvia :D muuten tosi kiva blogi tykkäilen!

  wings-to-fly-high.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitti! Joo se on tässä ollukki tarkotuksena että laireraan aina sn tai ss sinne loppuun ja siiri n sen hyvin onki muustanu mut mulla pääsee se unohtumaan..mutta koitan muistaa, että ois teillä helpompaa! :D

   Poista

! Emme julkaise sopimattomia kommentteja, joten pidäthän juttusi asiallisina!