INSTAGRAM

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

SUNDAY


Pikapikaa kerron viimepäivien tapahtumista, meinaan viime viikko meni siinä kun keskiviikkona oli isko tapaaminen, mikä oli poikkeuksellisesti semmosessa konserttipaikassa, missä ekaksi lauletiin ja lopuksi siellä esiinty Pastorit -niminen räppi bändi, oli kyllä ihan sairaan hyvä, vaiks se voi kuulostaa silt et kauhee jeesustelu bändi, joo siinä mainittiin jotain ja se oli oikeesti hyvä :D Käykääs kattomas niiden biisejä utubesta! Torstaina oli tarkotus olla siirin kanssa mut se tuli .. kipeeksi eikä tullu kouluun ni kävin vaan nopeesti moikkaamassa sitä niillä ;D Perjantaina menin Siirille, minne myöhemmin tuli myös Anna ja Jennyki. Mentiin hetkeks keskustaan ostamaan suklaalevy (Hellinille lahjaksi) ja sitte kohti Helliniä minne se oli kutsunu kavereita sen synttäreiden kunniaksi :)
Nooh, kun päästiin bussilla kohti Helliniä unohdettiin painaaa nappia oikeessa kohdassa, ja siinähän tuliki ihan kiva kävelumatka Kaarinan puolelta Hellinille, hehe :D matkalla sinne alko niiiiiiiiin paljon ärsyttää ni päätettiin avata se suklaa (XD) ja napsasta siitä rivi pois.. hups, ollaan ihania ystäviä.. Loppu ilta meniki sitte siellä Hellinillä!
Mm, eilinen ja tämä päivä menee taas makoillessa ja pitäis kai se ruotsinki kirja jossain vaiheessa avata huoh. Nyt käyn nappasees kupin kahvii ja kattoo miehen puolikkaita, hellureeiii ihanat!
xoxo SN

No Comments Yet, Leave Yours!

EEmme julkaise sopimattomia kommentteja, joten pidäthän juttusi asiallisina!